Тв новини

Ето какво ще видим утре (09-ти юли) в „Една жена“

Хатидже вижда, че Нисан е тъжна. Нисан я пита защо баща ѝ не идва да ги види. Хатидже отвръща, че утре е трансплантацията на майка ѝ и да не мисли за това. Нисан чува звънеца и мисли, че е баща ѝ, но се оказват Енвер и Ширин. 
Ширин вижда снимката на Сарп и ѝ се радва. Нисан ѝ споделя, че Сарп е бил в болницата и го е прегърнала. Смята, че и утре преди операцията на Бахар отново ще ги посети. Ширин се съгласява и пуска мухата на детето. 
На сутринта Ариф откарва всички в болницата. Джейда е при Бахар и успява да я разсмее преди операцията. Успокоява я, че всичко ще мине добре. 
Ширин моли Енвер да я остави да говори с Бахар преди трансплантацията. 
Ширин се извинява на Бахар. Моли я след като всичко отмине, да ѝ позволи да бъде нейна сестра, както и леля на Нисан и Дорук. Бахар отвръща, че също би искала да се сближат и да забравят преживяното в миналото. Двете се прегръщат. 
Ширин отново опитва да уязви Бахар, като ѝ намеква, че не е трябвало да отговаря на интереса на Сарп към нея. Бахар отвръща, че е по-добре да забравят. 
Ширин излиза, а Джейда влиза при Бахар и я вижда как плаче. Бахар споделя с приятелката си, че ненавижда Ширин и иска тя да умре. Никога през живота си не е таила такива чувства към другиго. 
Ширин е при останалите, а Джейда излиза и за малко не я напада. Енвер пита дъщеря си дали е направила нещо вътре при Бахар. Ширин отвръща, че не знае защо Джейда говори така. 
Сарп звъни на Ширин, която му казва, че влиза в операция. 
Пъръл пита Сарп дали ще я напусне. Сарп отговаря, че ще остане завинаги до Пъръл и децата.
Операцията започва…
По-късно Жале излиза и уведомява всички, че трансплантацията е минала успешно. Сега ще чакат Бахар да приеме костния мозък. 
Ширин се събужда и казва на сестрата, че изпитва болки. Бахар се събужда и с усмивка маха на близките си. 
Ширин е вече у дома и информира Хатидже, че всички скъпи вещи ѝ ги е купил Суат. Хатидже иска Ширин да я заведе в къщата на Суат, на тя отказва. Хатидже взима ножицата и нарязва дрехите на дъщеря си.