Тв новини

Ето какво ще видим днес (28-ми юли) в „Завинаги“

Гюнеш намира Юлфет. Юлфет се е затворила в една от стаите и не иска да вижда никого. Гюнеш й казва, че ще извика ключар. Гюнеш намира в апартамента на Юлфет стая пълна с детски играчки. Тази стая напомня на Юлфет за нейното бебе. 
Адем показва на Дилара детска стая, която е приготвил в имението. Пита бившата си жена какво е щяла да направи и дали е щяла да скрие детето от него. Дилара го насочва да погледне сивотата на къщата. Адем смята, че тя си отмъщава с това дете. Тя му казва, че ако иска това бебе, Адем трябва да се научи да обича. 
Гюнеш се грижи за отчаяната Юлфет и разбира, че Седеф е ходила при нея. Юлфет се чувства гузна заради аборта, който е направила след убийството на съпруга си.
Акиф се среща с Фарук. Пита го какво става. Фарук разпитва приятеля си защо с Фикрет си говорят тайно. Акиф измисля някаква лъжа, че са се опитвали да успокоят клиент на фирмата. Унесен в мислите за жена си, Акиф взима количка с чуждо бебе в магазина.
Нищо неподозиращият Фарук взима от Акиф количката с чуждото бебе и продължава да се разхожда из града.
Когато Сюрея отваря количката, вижда, че бебето не е тяхното. Сюрея се паникьосва и обвинява Фарук, че е изгубил Яз. Фарук разбира какво е станало и двамата със Сюрея се отправят към магазина. Пристигат навреме и връщат детето на майка му. 
Акиф следи жена си, чрез GPS-a на телефона й. Вижда Санем в едно кафене и решава, че тя флиртува с друг мъж. Ревността избива и той влиза вътре. Вижда, че Санем е с Гюнеш. Научава, че двете са приятелки от миналото.

Гюнеш се разправя със Седеф заради изнудването. Гюнеш пък казва, че може би Седеф е убила съпруга на Юлфет.