Тв новини

Ето какво ще видим днес (28-ми юли) в „Обещание“

Джавидан посещава Джемре и ѝ казва, че е неблагодарница. Решава да ѝ изключи системите. 
Емир не се сдържа и чука на прозореца на Рейхан. Иска да излезе на улицата и да го целуне, иначе няма да си отиде. Дойката на Емир ги прекъсва. Емир казва на Рейхан, че му дължи целувка.

Джавидан се разубеждава да издърпа системите на Джемре. Пита лекаря кога се очаква да отвори очи. Той отвръща, че шансът да се събуди е минимален.

Нарин чува как Йонджа говори с Талаз и му докладва, че Кемал ѝ е повярвал, че в дома ѝ е влязъл крадец. Пита се защо лъже и иска да остане в конака. Мисли, че е заради Кемал и защото го харесва.

Емир звъни на Рейхан и ѝ казва, че в петък ще отидат да искат ръката ѝ. Рейхан звъни на Нарин, за да ѝ съобщи хубавите новини. Нарин решава да отиде да се видят лично, за да научи подробности.

Късно вечерта Емир отива под прозореца на Рейхан и ѝ пее песен. Той не се сдържа и я целува сладко по бузата.

Рейхан пристига в имението и заедно с Оя и Джавидан избират бижута за сватбата.

Масал се приготвя да отиде при дядо си, а Йонджа взима една от куклите ѝ и нарочно я пуска зад възглавницата. Нарин решава да ѝ я занесе, а Кемал я придружава.

Рейхан решава да подари на Емир античен часовник, показва го на Оя. Джавидан издебва, взима часовника, и го стъпква с токчето си. Емир отива да получи обещана изненада, но Рейхан му казва, че трябва да почака да я получи.

Йонджа влиза, докато няма никой в къщата, и слага камерата в стаята на Нарин и Кемал. Нарин се връща и я заварва.

Рейхан се чуди какво ще подари на Емир, щом часовникът е счупен. Емир взема ролекса от ръката ѝ и го приема с голямо удоволствие, въпреки че е повреден.

Съседка на дойката на Емир и синът ѝ идват да искат ръката на Рейхан, тъй като са я харесали за снаха. Емир ревнува и едвам се сдържа да не ги изгони.

Йонджа нарочно издебва, докато Нарин готви, и пресолява манджата.

Емир се сърди и си тръгва. Дойката му кара Рейхан да го последва.