Тв новини

Ето какво ще видим днес (24-ти юли) в „Добрият доктор“

Прочетете какво ще се случи в сезон 1 епизод 10 (24 юли) на американската медицинска драма „Добрият Доктор“, излъчваща се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по bTV.
Шон и д-р Джаред помагат на д-р Маркъс Андрюс и д-р Нийл Мелендес при операция на лакътя на VIP спортист. Преди да отиде при пациента, д-р Аарон Гласман извиква Шон в кабинета си, за да го срещне с новия терапевт, д-р Бърн, след като изразява загриженост за психичното му здраве. След срещата с нея, Шон започва да се поти и му става изключително неудобно и губи контрол. Въпреки това отиват заедно при новия пациент Боби, който се нуждае от операция на лакътя. 
Шон се опитва да направи комплимент на д-р Мелендес, за да се опита да спечели уважението му, както предложи Боби. В края на дългия ден Шон изпуска автобуса си за вкъщи и създава импровизирано легло в мазето на болницата, така че не трябва да се среща с новия терапевт. На следващия ден, знаейки, че Шон не се е прибрал вкъщи предната вечер, Гласман предлага да купи на Шон звуковата система, която е искал, ако се срещне с терапевта поне 3 пъти. Шон се съгласява заради системата.
Докато д-р Браун помага на възстановяващия се пациент, главният лекар се появява зад нея и разтрива гърба й, карайки я да се чувства изключително неудобно. 
Шон открива, че Боби има злокачествен тумор, а онкологът в болницата разкрива, че се е срещала с него преди три години и той също е имал рак. Туморът на мозъчния ствол на Боби не може да се оперира, тъй като контролира неговите дихателни и сърдечни функции, но Гласман разкрива, че може да извърши операция, която ще го спаси, но също така ще го остави парализиран от лявата му страна.
Докато се грижи за своята пациентка, д-р Койл иска масаж от Клеър. След като тя го отхвърля, той я заплашва, че ще съобщи, че го отхвърля и Клеър се оттегля, за да каже на Калу какво се е случило. Докато Калу обрисува ситуацията на Клеър и се „опитва“ да й даде съвет, той е напълно не на място и просто не разбира какво е да си жена в доминирана от мъже област. Самият той се приближава до Койл, притискайки го към шкафчетата и го заплашва. 
С екипната работа между Гласман, Meлендес, Kaлу и Шон операцията на Боби е успешна, а Мелендес вече започва да се опитва да движи лявата му страна. Докато лекарите си тръгват, Боби казва на Шон да спре да позволява на хората да му казват какво да прави.
Думите на Боби се забиват в главата на Шон и извън контрол той крещи на Гласман да го остави да взима свои решения и че той не му е баща. Но именно той е човекът, който през целия му живот е бил като баща за Шон. Шон започва да се самонаранява, забива ръце в главата си и скуби косата си.
Клеър тръгва да търси Калу, след като разговаря с д-р Андрюс за преживяното с Койл и научава, че той е взел нещата в свои ръце. Тя тръгва към него, намира го в съблекалнята, където Калу й казва, че е уволнен за физическо нападение над Койл. 
Д-р Бърн и Гласман истерично търсят Шон и намират къщата му напълно изпразнена. Гласман забелязва, че снимката на него и брат му липсва, което показва, че Шон не смята да се връща. Къде е той?!