Тв новини

Ето какво ще видим днес (20-ти юли) в „Обещание“

Талаз разказва на Джавидан за станалото с Джемре. Иска тя да опита да говори с нея и да я укроти. Джавидан влиза при Джемре, а тя я нарича „дявол“. Джавидан вика Талаз да ѝ отвори вратата, но Джемре я хваща и започва да я дърпа. Майката на Емир успява да се отскубне и избяга. 
Нарин съобщава на Кемал, че днес няма да си прибере в имението. 
На сутринта Рейхан се събужда, а Емир чука на вратата. Рейхан се плаши и изпищява. Емир влиза и опитва да я успокои, хващайки я за ръката. Рейхан си спомня за заплахите на Джемре и се отдръпва. Емир ѝ казва, че има работа със Зафер и излиза. 
Талаз уведомява Йонджа, че имат видео като доказателство, че Нарин и Кемал не живеят заедно и бракът им е фиктивен. 
Нигяр забелязва, че Джавидан трепери цялата от нерви. Емир съобщава на майка си, че предишната нощ с Рейхан са били заедно. В момента тя си почива в стаята му и не желае никой да я безпокои. 
Джавидан подслушва разговор между Зафер и Емир и научава, че Сюхейля е щяла да му каже това, което Рейхан не смее. Много скоро ще накара Рейхан да проговори. 
Кемал научава от адвоката си, че с Нарин са разкрити, че живеят в отделни къщи. Трябва веднага да я отведе оттам, защото социалните служби са се запътили. Кемал звъни на Нарин, но тя го игнорира. Пише ѝ съобщение да напусне веднага мястото. Тръгва на към нея.

Джавидан се приближава до стаята и чува как Рейхан бълнува, че ще каже истината.

Кемал пристига при Нарин и я информира, че веднага трябва да напуснат, защото социалните служи знаят за мястото и са на път. Нарин заявява на Кемал да спре да идва всяка минута при нея и да търси извинения да я върне в конака. Пита го не го ли е срам да лъже социалните служби. Появява се жената от социалните служби и чува целия им разговор, след което се представя.

Джавидан влиза при Рейхан, взима възглавница и иска да я задуши, но се отказва. Емир пристига в същото време и вижда, че вратата е отворена. Джавидан бяга уплашена.

Служителката влиза в жилището на Нарин. Иска да знае защо е наето. Нарин обяснява, че е живяла тук още преди брака и обича това място. Кемал допълва, че Нарин има приятели в съседство и затова са решили да не освобождават къщата. Разнообразяват се понякога. Жената започва да инспектира постройката.