Тв новини

Ето какво ще видим днес (20-ти юли) в „Научи ме да обичам“

Джанан се прибира вкъщи. Вижда, че е получила пакет, който съдържа пъзел. В него има инструкция, че трябва да го нареди, за да стане ясна каква е картината. Джанан го нарежда и вижда снимка от сватбата на Лейля.
Човек от полицията съобщава на Енгин и Алпер, че са намерили трупа на Гьокхан. Енгин се опитва да оправдае Хашмет, но полицаят му казва да си потърси друга работа.
Хашмет отива при Берна. Тя го информира, че Лейля и Алпер са любовници, а той не й вярва. Берна му разказва, че двамата са се залюбили, когато е била в кома. Хашмет обещава на Берна, че Чичек няма да ѝ бъде отнета, но тя трябва да си мълчи.
Езги е ядосана на Енгин, защото приятелят й не е дошъл на срещата.
Лейля допуска, че Хашмет се е усъмнил. Споделя това с Алпер и Енгин.
Ръдван се обажда на Хашмет и му казва, че ще бъде арестуван и трябва да бяга. Комисарят си сменя картата на телефона и я хвърля. Хашмет слиза от колата си и хваща такси.
Енгин се обажда на шефа си, но Хашмет го успокоява, че всичко е наред. Алпер се надява до сутринта мафиотът да бъде заловен. Лейля продължава да е неспокойна.
Езги информира Енгин, че ще напусне работа и ще замине за Германия при чичо си.
Салих е при Джанан. Тя го пита за пъзела. Той отрича да го е направил. Джанан го моли за помощ, но Салих отказва и я кара да говори с Лейля.
Хашмет се прибира в една хижа извън града и е ядосан от всичко, което му се случва. Заканва се на следващия ден да започне с отмъщението си.
Бурак изтрива снимките от телефона на Симге. Тя го заплашва, че ще разкаже всичко на жена му.
Полицията пристига в дома на Хашмет и казва на Бурак, че вуйчо му е обвинен в убийство. Лейля и другите отговарят, че Хашмет не е вкъщи. Лейля се обажда на Алпер и му разказва, че Хашмет се е скрил.