Актьори

Еркан Мерич се завръща на екран


Еркан Мерич ще изненада милионите си почитатели по света с нова роля! Един от най-известните турски актьори, добил широка слава с участието си в драмата „Назови ме по име“ (Adını Sen Koy), предстои да се завърне на екран в нов сериал още в началото на 2022-а година.
35-годишният Еркан, който през 2020 г. спечели с категорична подкрепа онлайн-състезанието „Любима турска звезда“, организирано от СЕРИАЛИ в България, е подписал договор с продуцентска компания Avşar Film за участие в новия ѝ сериал „Невинна и красива“ (Masum ve Güzel). Както информирахме по-рано, главната женска роля в него ще бъде изпълнена от Бахар Шахин („Моят живот“ и „Безмилостен град“). Той ще стартира много скоро в ефира на турския KanalD.
Напомняме, че последната изява на Еркан Мерич на телевизионния екран в южната ни съседка бе в петия и последен сезон на военната драма „Войник“ (Savaşçı) от пролетта на миналата 2021-а година.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.