Актьори

Джан Яман успя да установи много специална връзка с своите фенки!


Известният актьор Джан Яман вече се присъедини към турците, които продължават кариерата си в Италия. Подобно на Ферзан Йозпетек и Сера Йълмаз, Джан Яман вече се превърна в добре известно име в Италия.

Този процес, който започна с романтичната комедийна поредица с участието на Джан Яман, продължава с по-бърза и по-ефективна кариера, отколкото някой можеше да предвиди.

Джан Яман стана известен с проектите, в които участва в Турция и стана популярно име в много страни по света.

Разбира се, срещата на актьора с интензивна подкрепа от фенове в различни страни също е важна, тъй като е индикация колко широка география са разпространили турските телевизионни сериали.

Няма да е погрешно да се каже, че Джан Яман е в много близък диалог, особено с фенките си, и че ги харесва със своята симпатия и физически характеристики.

Джан яман

Можем също така да кажем, че всяка стъпка на актьора, който раздаде цветя на своите фенки на 8 март, Международния ден на жената, засегна милиони негови фенове и особено фенките му показаха изключително възхищение от него.

Този момент, до който Джан Яман стигна, е като доказателство за това колко широко се разпространи популярността му от деня, в който получи силна критика в турската преса преди няколко години.

Най-важната причина за промяната в Джан Яман изглежда е силата на връзката, която е установил с феновете си, тъй като той е достигнал момент, в който вече не чувства необходимостта да участва в проект в Турция и може да се държи спрямо турската преса.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.