Тв новини

„Доброта“- Отмъщението на Неслихан


Шахика събира всички на съвещание и кани и Дамла. Мурат и Неслихан не разбират какво се случва. Когато виждат Дамла, много се изненадват. Шахика съобщава на всички, че отсега нататък Дамла ще работи с тях в екипа по дизайн.

Между Дамла и Мурат избухва сериозен скандал и той я моли да напусне кабинета. Но Дамла започва да говори, че е видяла как Мурат и Неслихан се целуват. Тя се опитва да убеди Мурат, че го обича повече от живота си. Моли го да й каже, че просто й отмъщава. Но Мурат не иска да я слуша и я прогонва.

Те могат да правят каквото си искат, но никой и никога не може да раздели Мурат и Неслихан. Корай не разбира как Неслихан може да се целува с Мурат пред очите на Дамла? Означава ли това, че тя има големи проблеми с Дамла? Неслихан отговаря, че наистина зад всичките тези планове стои само желанието за отмъщение на Дамла и нищо друго. Ако Неслихан се почувства по-добре, като причини болка на Дамла, Корай е готов и на това. Неслихан е решена първо да спаси майка си от мрежите на Мурат, а след това той и Дамла ще платят за всичко, което са й причинили. Такъв е нейният план и тя го споделя с Корай…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.