Тв новини

„Доброта“: Нехир спира да говори


Неслихан звъни на Мурат и му съобщава, че Нехир не е добре. Нейната дъщеря не говори и Неслихан вече се е обръщала за помощ към много лекари, но всички усилия са били напразни. Това продължава вече два месеца и Неслихан е в отчаяние, тъй като не може да помогне по никакъв начин на дъщеря си.

Нехир става свидетел как баща й се целува с Дамла. Мурат моли дъщеря си да не разказва нищо на майка си, защото може да се разболее много сериозно. Тя никога не трябва да го разкрива и всичко това ще остане голяма тайна между тях.

Дамла и Мурат прекарват много хубаво време заедно. Но когато Дамла вижда как Неслихан целува Мурат, й става много мъчно. Тя осъзнава, че трябва да се отърве от Неслихан по всякакъв начин, завинаги. Само така те ще могат да бъдат с Мурат заедно и да не крият връзката си. Неслихан трябва да изчезне от живота им, сякаш никога не е съществувала.

Мурат е арестуван и е обвинен в тежко престъпление. Когато синът му вижда как отвеждат баща му, започва да плаче. Мурат обещава, че скоро всичко ще се изясни и ще се върне у дома.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.