Тв новини

„Доброта“: Неслихан е готова да отстъпи Мурат на Дамла


Синан изпада в ярост, когато вижда баща си на своя годеж с Дамла. Дамла разбира, че Мурат може да го е поканил. Когато тя го пита за това, Мурат напомня на Дамла, че е казал, че този годеж няма да се състои при никакви обстоятелства. Дамла е много щастлива, че Мурат не може да се откаже от нея и се вълнува от факта, че друг мъж я целува. Тя се хвърля върху него и започва да го целува, а Мурат особено не се съпротивлява. Корай става случаен свидетел на това събитие и, не пропускайки възможност, снима Мурат и Дамла на телефона си. Той веднага отива при Неслихан и я моли да излязат заедно в градината. Той показва снимките на Неслихан и казва, че не иска тя да бъде измамена.

Мурат се хвърля върху Корай и започва да пита какъв проблем има с неговия брак. Неслихан е шокирана и няма да остави нещата така. Мурат иска да обясни всичко, но Неслихан не иска да го слуша. Когато Неслихан пристига в компанията, тя съобщава, че Мурат вече няма да бъде тук. Всичко, което има Мурат, е благодарение на нея. В ямата, от която той излезе без стотинка, тя ще го върне обратно, също така без грош в джоба. Мурат започва да шантажира Неслихан с децата и казва, че тя никога няма да ги види. Когато Неслихан отива при Дамла, тя съобщава, че е готова да ѝ предаде Мурат. Само че ще трябва да изпълни две условия. Дамла се съгласява с голямо удоволствие…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.