Тв новини

„Доброта“: Дамла ще се омъжва


Мурат и Неслихан оправят своите отношения. Неслихан и Мурат просто осъзнават колко са се мъчили с някакъв глупав проблем. Мурат потвърждава, че проблемът наистина е бил глупав, затова не им е трудно да го разрешат. Но и животът на Дамла се развива по най-добрия начин, тъй като се намира човек, който иска да се ожени за нея. Когато Неслихан разбира това, тя предлага да се организира годеж незабавно. Неслихан предлага да се проведе годежът в градината им. Но Дамла прекрасно разбира, че Неслихан е разгадала плана им и осъзнава, че всъщност не може да има сватба със Синан.

Планът им е на път да се провали и Неслихан просто се опитва да обърне тази ситуация в своя полза. Когато Синан слага пръстена на пръста на Дамла, той се оказва малък за нея. Но Дамла казва, че все пак й е подходящ, но Синан ще й принадлежи. Неслихан казва, че такива неща се решават не само с пръстени. Дамла е съгласна с нея, защото не само пръстенът може да свързва любящи сърца. Неслихан, останала насаме, казва на Дамла, че е започнала тази война и просто е длъжна да се омъжи. Но дали Дамла ще се омъжи?…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.