Тв новини

Днес (24-ти октомври) в „Откраднати мечти“ Улвие заявява на Левент, че

Улвие заявява на Левент, че не иска да вижда Мерием повече в дома им.

Шофьорът Яшар заварва Мерием да плаче и я моли да ѝ сподели какво я мъчи. Пита я защо се е омъжила за Текин…

Мерием съзира, че Левент стои зад вратата, и за да изпълни „дълга си“ към Текин, заявява, че се е омъжила за него по любов. Левент е съкрушен.

Щом остава сама, Мерием се срива, осъзнавайки, че за пореден път е наранила Левент. Девойката отива да нахрани Йомер, а в това време получава обаждане от Текин.

Пред Левент Мерием вдига на „любимия си“ и с любезен тон му казва, че скоро се прибира у дома.

Йомер отново преплита ръцете на Левент и Мерием. В този момент обаче се появява Мелис.

Неримен идва в дома на Сафие заедно с Доган. Айше се присъединява към тях, но от джоба ѝ изпада писмото от Джемил. Доган го вдига…

Мелис отива в кухнята при Мерием и я уведомява, че едва е възпрепятствала Текин да нахлуе разгневен в имението с намерението да убие Левент.

Мелис „приятелски“ съветва Мерием да си тръгне веднага имението и да се прибере при Текин, за да го успокои.

Мерием се качва да се сбогува с Йомер и тръгва. Левент я спира и я пита какво се случва. Тя отказва да му отговори и продължава пътя си.

На тръгване Мерием се засича с Улвие, но и двете запазват мълчание.

Айше успява да вземе писмото от Джемил от ръцете на Доган.

Късно вечерта Мерием се връща при Текин. Той я посреща с усмивка и я кани да се настани в хола.

Мерием се качва в стаята си и се заключва. Тайно звъни на Левент и шепнейки го пита как е Йомер. Левент избухва срещу Мерием и я пита как смее да се интересува за братчето си, което днес за пореден път е изоставила без каквото и да е обяснение.

Мерием дочува шум и е напът да затвори. Левент усеща, че любимата му се държи странно и се зарича да разбере какво се случва с нея.

На сутринта Текин подготвя специална закуска за Мерием и ѝ предлага днес да останат у дома, за да прекарат време заедно.

Текин се опитва да се държи с Мерием като с принцеса, но не среща очаквания отговор от нейна страна и се ядосва.

В този момент Левент звъни на Текин, за да го пита защо отсъства от работа. Злодеят му отвръща, че си е взел почивен ден, за да бъде заедно с Мерием.

Левент се вбесява, а Джемил едва успява да го удържи.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975