Тв новини

Днес (24-ти октомври) в „Не ме оставяй“ Елиф споделя със Зехра, че


Елиф споделя със Зехра, че с Емре са се разделили, при това много грозно. Тя ѝ предлага да се разходят в парка, за да се разведри.

Йозге е категорична пред Керем, че обича Тарък и иска да бъде с него. Той е напът да ѝ разкрие, че Тарък и Съла са били женени, но се спира в последния момент, за да не я нарани.

Керем заявява на сестра си, че в миналото Тарък е бил женен.

Съла отива при Тарък и му казва, че трябва да се раздели с Йозге, защото Керем ще го накаже. Арзу забелязва Съла да разговаря със сина ѝ и отива да подслушва.

Елиф и Зехра отиват в парка, където в това време се разхожда и Емре заедно с Бану. Влюбените се разминават на метри един от друг.

Емре се оттегля от Бану и се отдалечава, за да прочете насаме прощалната бележка от Елиф.

Малко след това Емре се връща при Бану, но забелязва Елиф и я праща за кафе. През това време младежът отива при бившата си и ѝ връща писмото. Заявява ѝ, че приема решението ѝ.

Бора забелязва загадъчната мотористка да спи на земята в дома ѝ. Събужда я, а тя се опитва да му избяга. Бора обаче успява да я хване за крака.

Бану се връща с кафетата и се чуди къде е отишъл Емре. Забелязва, че говори с някого зад дървото, но не успява да види с кого.

Бора установява, че загадъчната мотористка е ранена и превързва раната ѝ. Откара я в болница.

След като Съла си тръгва от имението на Саяр, Арзу я причаква и я упреква, че отново се бърка в живота на сина ѝ. Предупреждава я да стои далеч от Тарък.

Бора се обажда на Емре и му казва, че има спътничка, която е ранена и се нуждае спешно от операция. Емре тръгва моментално заедно с Бану. Зехра вижда как сестрата на Елиф се качва в автомобила на лекаря, но не я разпознава.

Йешим посещава Ердем в кабинета му в болницата с предложение, което буквално го стряска.

Зехра уведомява Елиф, че е видяла как Емре се качва в автомобила си с непозната жена.

Тарък се среща с Керем, а той му предлага да му преотстъпи своя дял, ако се откаже от Йозге. Тарък категорично отказва, заявявайки на Керем, че е влюбен в сестра му.

В същото време Ердем звъни на Елиф, за да я повика в болницата. Бану първа пристига там и се засича с Йозге.

Съла се връща разстроена у дома и през сълзи разказва на Есма за случилото се. В този момент Йозге също се прибира у дома и заварва Съла да плаче. Интересува се какво е станало.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.