Тв новини

Днес (21-ви август) във „Вятърничав“ Ето какво ще видим


Хазар заставя Миран да поговори с баба си, за да разкрият къде е Реян.

Младежът се връща в конака на Асланбей и привиква Азизе на разговор. Пита я дали имат други врагове, освен Шадоулу. Старата отрича категорично и се нахвърля с викове на внука си…

Миран си спомня моментите на близост с Реян и как я е учил да кара колело. Младежът тръгва за пореден път да търси любимата си.

Хазар се връща в чифлика и съобщава на Зехра, че не е успял да открие дъщеря им. В това време идва и Азат. Хазар обвинява племенника си, че го е изоставил, и е бил принуден да търси Реян с най-големия им враг.

Двамата започват разгорещен спор. Разгневен, Азат си тръгва от чифлика, заканвайки се да намери Реян. Хазар отива при Джелял и го моли да го уведоми, ако научи нещо ново за Реян.

Миран ги гледа отстрани, а Азат го издебва и опира пистолет в главата му. Двамата се изправят един срещу друг и се обвиняват взаимно, че са допуснали Реян да изчезне безследно.

Миран заявява на Азат, че ако не беше отвел Реян във вечерта на къната, е щяла да бъде убита от Насух. Азат се връща гневен в чифлика и търси обяснение от дядо си.

Насух се нахвърля на внука си и го обвинява, че вярва на лъжите на врага. Миран забелязва, че късно вечерта Азизе излиза от конака заедно с един от охранителите си. Младежът последва баба си до изоставена къща. Там Азизе пита Ханифе кой е отвлякъл Реян… Миран нахлува в къщата и забелязва баба си с прислужницата.

Азизе признава на внука си, че Ханифе е подставеното й лице в чифлика на Шадоулу, но скрива родствената им връзка. Миран пита Азизе какво е разбрала за Реян, но тя не му казва нищо ново. Господарката предупреждава младежа да бъде внимателен с Хазар.

Спомените за Реян измъчват Миран… Младежът се обвинява, че е оставил любимата си сама, и е позволил всичко това да се случи.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.