Тв новини

Днес (21-ви август) в „Почукай на вратата ми“ Ето какво ще видим


Семиха събира екипа и иска да научи всичко за Серкан.  Айдан получава документите за развод. Еда отива в дома на Серкан и му разказва, че ако тя напусне, баба ѝ ще се откаже и ще си тръгне.

Серкан смята, че Еда бяга и се отказва от него. Отива да се бръсне. Еда го следва и му заявява, че е до него и никъде няма да ходи.

Серкан не е убеден в чувствата ѝ. Той ѝ споделя, че преди да я срещне е бил като машина, но тя е докоснала сърцето му и вече не може без нея.

Еда го уверява, че каквото и да им предстои, ще го изживеят заедно и ще се борят заедно.

Сузи казва на Балджа, че трябва да започне новата година със Серкан.

Енгин съобщава на Серкан, че Семиха се е изказала, че дълго време няма да виждат Алптекин. Съветва приятеля си да провери какво става.

Еда и Серкан са при Айдан и Айфер и им съощават, че новият партньор е Семиха. А също и че Алптекин е изчезнал. Айфер предупреждава Айдан, че майка ѝ ще иска да си отмъсти.

Семиха кани Балджа на обяд. Еда уверява леля си, че ще се справят със Семиха. Семиха и Балджа се съюзяват, за да разделят Еда и Серкан.

Еда разказва на Серкан, че майка ѝ ѝ е подарила гривна с желания. Като малка е чула леля ѝ и баба ѝ да се карат и е избягала от вкъщи. Гривната се е скъсала и оттогава има кошмари, че бяга от нещо и някой я следи. Серкан ѝ напомня, че са си обещали да се изправят пред призраците от миналото.

Балджа се връща в офиса и предлага всеки да напише по нещо, което иска да промени. Енгин е против.

Балджа предлага на Серкан да организира парти за Нова година. Серкан пита Еда дали имат планове и тя заявява на Балджа, че той обича да е само с любимите си хора, така че планът ѝ не работи. Семиха е оставила цял куп документи за Серкан, но той е спокоен.

Семиха звъни на вратата на Айфер, но когато отваря и вижда майка си, Айфер ѝ затръшва вратата под носа. След това ѝ отваря.

Семиха казва на Айфер, че е дошла да опази Еда от семейство Болат. Ако се убеди, че връзката на Еда със Серкан е само професионална, ще напусне.

В това време пристигат Айдан и Сейфи. За да ги защити от гнева на майка си, представя Айдан като своята съседка Айсун и сина ѝ.

Серкан съощава на екипа си, че има стратегия за действие срещу Семиха и моли всички да го подкрепят.

Балджа се появява с новогодишна томбола и кара всеки да тегли на кого ще дава подарък. Тя има план.

Кара Серкан да изтегли пръв и естествено се пада нейното име (в купата е написала само своето име на всички листчета).

След това се преструва, че телефонът ѝ звъни и излиза, за да смени листчетата с имената на останалите.

Серкан носи вода с лимон на Еда. Казва ѝ, че баща му е писал, че има нужда от почивка.

Серкан моли Еда му помогне да купи подаръци за целия екип.

Балджа ги вижда да излизат заедно и се заканва, че скоро Еда ще гледа как тя и Серкан излизат заедно.

Пъръл смята, че нещо може да се провали и пита Енгин дали ще продължи да я обича. Той я уверява, че нищо не може да ги раздели.

Ферит и Джерен започват отначало и пресъздават първата си среща.

Серкан прилага стратегията си в действие. Той се съгласява с доклада на Семиха и предлага да следват нейната програма.

Семиха иска да промени кабинета си и настоява Айдан да го направи. Еда побеснява, но Серкан се съгласява да ги запознае.

Пита Семиха какъв е планът ѝ спрямо холдинга. Тя твърди, че не държи на компанията и ще реши какво ще прави след няколко седмици.

Еда упреква баба си, че не е харесвала майка ѝ. Ако им е била помогнала финансово, сега те щяха да са живи.

Семиха пита Еда дали е със Серкан. Еда отвръща, че не са заедно.

Семиха я заплашва, че ако разбере, че имат връзка, ще събори тази компания и ще съсипе името им, репутацията им и всичко. Еда ѝ заявява, че не я е страх от нея.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.