Тв новини

Днес (17-ти май) в „Скъпа мамо“ Ето какво ще видим


Мелек се утешава, че Зейнеп няма да пострада. В следващия момент малката намира Мелек в коридора и ѝ се оплаква, че Синем я е изгонила от палатката.

Мелек изпада в паника и вика дъщеря си, за да излезе от горящата стая.

Керем спира с колата пред Оя и тя се качва, за да избяга от престъпниците.

Докато Мелек само вика дъщеря си, Назлъ влиза в огъня и спасява Синем. Когато я изкарва от стаята, Назлъ припада. Тя и Синем са отведени в болницата.

Планът на Мелек е истинска катастрофа. Палежът в стаята не само почти коства живота на дъщеря ѝ, но и превърна Назлъ в героиня. Нейният зъл план сближава още повече Мурат и Назлъ и кара г-жа Асуде да преосмисли начина, по който се е отнесла към сестрата близначка на Джемре.

Притеснен и решен да се погрижи за нея въпреки всичко, синът на Рюстем отвежда Оя на сигурно място в къщата на приятел. Там Оя може да намери убежище толкова дълго, колкото ѝ е необходимо, докато реши какво иска да прави. Керем има само една молба – да не се опитва да бяга.

Мелек не е в състояние да признае грешката си и да приеме това, което е направила, и решава да обърне ситуацията, като обвинява Назлъ за пожара, в който собствената ѝ дъщеря едва не загина. Тя споделя с Айше, че присъствието на Назлъ застрашава всички. Тя е виновна и трябва да си плати.

Мурат остава до Назлъ до изписването ѝ. Той ѝ благодари, че ги спаси от голяма трагедия.

Оя отива при Керем, който спи в колата си, за да го покани вътре на топло, но той отказва.

Когато Назлъ се връща в имението, Синем ѝ благодари, че ѝ спаси живота. Мелек също го прави, макар и без желание.

Оя сънува кошмар, в който майка ѝ я кара да се омъжи за Рюстем за пари.

Мурат казва на Назлъ да го повика, ако има нужда от нещо. Зейнеп чува, че баща ѝ казва „Назлъ“ на майка ѝ и го пита коя е Назлъ.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК