Тв новини

Бараж – Епизод 79 (Ето какво ще видим) 17-ти май


Бахар разбира, че Назъм й е изневерил и е много разстроена.

Бахар казва на Назъм, че го обича. Нехир също му казва, че го обича. Назъм се опитва да успокои и двете.

Нехир се чуди как ще убеди Назъм, че е бременна, защото не е.

Полицаят кара лекарите да прегледат Мерием, но тогава получава сигнал за катастрофа и тръгват. Тарък казва на лекаря, че Мерием спи, а Захра се прави, че й е лошо, за да ги разсее. Захра влиза в болницата, придружена от Тарък. Ибрахим отвежда тялото на Мерием. След като заключва колата, тръгва пеша, но се блъска в един мъж.

Бахар е бясна на Назъм и не иска да говори с него.

Нехир разказва на Зерин какво е станало в ресторанта и смята, че Назъм ще се разведе с Бахар и ще бъде с нея.

Захра напуска болницата с Тарък и Ибрахим. Когато отиват до мястото на колата, Ибрахим разбира, че ключът го няма и после забелязва, че и колата я няма. Тримата са шокирани. Качват се в такси.

Крадецът кара колата и неговият приятел забелязва, че има жена на задната седалка. Когато разбират, че е мъртва, двамата излизат от колата и бягат.

Бахар гони Назъм от спалнята, а Нехир наблюдава от дома си.

Тарък, Ибрахим и Захра виждат колата, изоставена на пътя, и слизат. Установяват, че тялото на Мерием още е там. Спират на бензиностанция и там срещат Халит. Той вижда през стъклото едно момиче и пита кое е то. Захра го лъже, че е годеницата на Ибрахим. Иска да я поздрави, но те му казват, че е болна и сега спи.

Тримата пристигат в блока на Захра и вкарват Мерием, преди Халит да е дошъл.

На следващия ден Нехир отива при Назъм да поговорят за бебето. Той й казва, че още не е осъзнал случилото се. Нехир твърди, че веднъж е скрила от него, че чака бебе и сега не иска да повтаря грешката. Казва му, че иска да е с него.

Назъм казва, че и Бахар е бременна.

Бахар ги вижда да говорят и се кара с Нехир. Бахар се съмнява, че Нехир е бременна. Нехир кара Назъм да я придружи на лекар, за да се увери, че не лъже. Бахар също иска да присъства.

Назъм се намесва и казва, че лекарят ще прегледа и двете. Бахар отказва и ги оставя да отидат сами.

Азра отива в дома на Бахар. Тя й казва, че двете са сестри по бащина линия.

С помощта на Зерин Нехир се обръща към измамник, който да се представи за лекар.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.