Тв новини

Днес (10-ти юли) в „Не ме оставяй“ Ферайе изсипва отрова


Ферайе изсипва отрова в кафето, предназначено за Съла, и нарежда на прислужницата София да ѝ го занесе.

Аслъ се среща с Елиф и я убеждава да даде нов шанс на Емре. Категорична е, че той не би ѝ изневерил. Елиф осъзнава, че не е дала шанс на любимия си да ѝ обясни.

В същото време, отчаян, Емре споделя с Инджи, че Елиф го е изоставила.

Арзу се развиква, а Тарък и Мелтем моментално отиват да проверят какво се е случило. Оказва се, че Арзу е съборила без да иска чашата с кафето на Съла и се е изгорила.

В същото време Йозге се насочва към ателието на бижутера, решена да разбере на кого принадлежат обеците.

Ферайе побеснява, че Арзу е съсипала плана ѝ с Демир да се отърват от Съла. Засрамена, Арзу се сбогува с Тарък и напуска имението на Кенан.

Демир получава информация от хората си, че Мелтем и Тарък са бивши съпрузи. Двамата с Ферайе обмислят следващия си ход как да се отърват веднъж-завинаги от членовете на семейство Саяр.

В този момент Йозге нахлува в имението и съобщава на всеослушание, че Мелтем е отвлякла Бахар. Връчва на Тарък документ от бижутера за доказателство.

Елиф пристига в кабинета на Емре, а той ѝ признава, че ѝ е изневерил. Силно афектирана, тя го обвинява за предателството му и го напуска окончателно. Инджи става свидетел на сцената.

Мелтем категорично отрича да има нещо общо с отвличането на дъщерята на Тарък и Съла. Двете с Йозге се сбиват. Тарък отваря плика, в който е записано, че бижутерът е бил посетен от Мелтем.

Съла се намесва и защитава сестра си, прогонвайки Йозге от имението. Йозге се заканва да си отмъсти.

Инджи посещава Ахмет в кабинета му и му признава, че умишлено е заблудила Емре, че е онкоболна. Той я съветва да му признае истината.

Демир причаква Йозге, а тя му заявява, че е наясно, че обеците всъщност са на Ферайе. Предлага му да се съюзят, а той приема.

Инджи се вслушва в съвета на Емре и през сълзи признава на Емре истината, като му показва последните си изследвания. Разгневен, той я прогонва от кабинета си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.