Актьори

Аслъ Енвер показа новородената си дъщеричка


Аслъ Енвер сподели първата си публикация с дъщеря си Елай, която пое на ръце миналия вторник. Енвер, която роди дъщеря по естествен път, каза: „Моето прекрасно семейство се изпълни с щастие на 4 юли 2023 г. Най-специалният ден в живота ми… Сърдечни благодарности на всички, които дойдоха на гости, обадиха се и изпратиха съобщения. Надявам се да израсне щастлива, спокойна, с много смях… Добре дошла Елош.“ Аслъ Енвер, която сключи брак с Беркин Гьокбудак през 2022 година, се радва на първата си рожба.

Какво означава името Елай на дъщерята на актрисата Аслъ Енвер? Красивата актриса Аслъ Енвер обяви, че е станала майка и е кръстила дъщеря си Елай. Много хора се чудят за значението на името Елай. Какво е значението на името Елай. Името Елай е от турски произход. Някои източници също споменават произхода на името на иврит. Значението му е следното: „високо“ или „възходящо“.

Той също включва значенията на „възнесение“.Името Елай също означава „този, който е на високо“. Името Елай е женско име, хората, които носят това име са смели и любящи черти.

Името Елай е свещено и религиозно име и означава „зависим от Бога, пребъдващ с Бога“. Елай е родена под знака на зодия Рак.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.