Тв новини

Днес (06-ти юни) в „Мрежа от лъжи“ Бахар твърди, че

Бахар твърди, че вече не може да познае Мелих. Той казва същото за нея. Мелих е разочарован от жена си. Казва й, че ако не беше бременна, нямаше да се върне при нея. Бахар се чувства унижена и му казва да си ходи. Мелих напуска дома си.

Асия упреква Волкан, че настройва Али против Арас. Волкан твърди, че Али иска само да я защити.

Асия му заявява, че не е способен да приеме, че тя има друг човек в живота си и проблемът не е Арас, а той. Тя също има право да уреди живота си.

Волкан признава, че е допуснал грешка с Дерин и иска да й попречи и тя сега да не направи същата грешка. Асия го поправя, че Дерин не беше грешка, а решение, което е взел. Той не може да й попречи да живее живота си, дори да допуска грешки.

Волкан й заявява, че никога няма да се откаже от нея. Али ги чува.

Дерин разбира, че Волкан е бил в дома на Асия късно вечерта.

Лейля пита Дерин дали Арас е в Текирдаг. Дерин отрича, но Лейля подозира, че лъже и веднага заминава за Текирдаг.

Халюк много се ядосва на жена си, която винаги го лъже. Казва й, че вече не може да й вярва и иска развод. Гьонюл се мести при Дерин с Демир.

Волкан утешава Бахар и тя признава, че не иска да плаща за грешките на Дерин.

Червенокоска се ядосва, когато разбира, че Волкан иска да измъкне информация от нея за Асия и Арас.

Асия отива при Арас и споделя притесненията си. Арас я уверява, че я обича и не би я наранил.

Дерин, която приютява майка си и вуйчо си, се определя като президент на клуба на изоставените.

На следващата сутрин Дерин моли Асия да й помогне да се помири с Волкан. Сега тя разбира, че Асия не иска Волкан обратно и има нужда от нея, за да го накара да разбере, че няма да се примири с него. Асия й отказва. Пита я дали знае какво е самоуважение и достойнство, но Дерин настоява да й помогне.

Невин отказва предложението на Волкан да изгони Арас.

Селчук слага в рамка първата статия във вестника на Нил и й я подарява. Нил го прегръща и му благодари. Джерен ги вижда и насаме пита Нил дали има чувства към Селчук. Нил я поставя на място и я пита защо е скрила, че Дерин може да ходи. Сега Селчук ги чува и иска обяснение. Селчук къса с Джерен.

Волкан има изненада за Али и го взема.

Асия си уговаря среща с Арас.

Волкан показва на Али къщата, която иска да купи. Предлага му да я обзаведат и декорират заедно.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.