Тв новини

Днес (06-ти декември) в „Откраднати мечти“ Джемил заявява на Айше, че


Джемил заявява на Айше, че няма да се откаже от нея, каквото и да му струва това. Категоричен е, че няма да ѝ даде развод.

Левент и Мерием приготвят супа и си спомнят доброто старо време. В този момент Левент получава обаждане от Джемил, че документите на Мерием са готови.

В имението пристига куриер, който доставя чантата на Хюлия. Аслъ приема пратката, а Хюлия идва и нарочно я разопакова пред нея. Хюлия дава на прислужницата да премери чантата…

Нериман споменава пред Айше, че Доган изпитва силни чувства към нея. Тя се съгласява, че той е добро момче и винаги е правел всичко, за да ѝ помогне.

Доган дочува разговора и се обнадеждава, че Айше би могла да отвърне на чувствата му.

Преди да тръгне за Милано Мерием държи да се види с Йомер. Левент моли Джемил да отиде в имението, да вземе Йомер и да го закара до летището.

Изненадващо в имението се появява полицай, който заявява, че Мерием трябва да бъде отведена в управлението.

Джемил пристига в имението и веднага звъни на Левент и го уведомява за случилото се.

Мерием, Левент и Джемил отиват в полицейското управление. Инспекторът съобщава на Мерием, че Текин е бил открит мъртъв.

В полицията разпитват Мерием дали Текин е имал  врагове. Тя дава показания, че злодеят е дължал голяма сума пари на лихвар.

След разпита Мерием отива при Левент и не сдържа сълзите си. Той я успокоява, че всичко вече е зад гърба им.

Левент предлага на Мерием да остане в Истанбул, но тя му отвръща, че не може да се върне в имението.

Левент откарва Мерием към летището. Внезапно младежът спира автомобила и за последен път умолява Мерием да не си тръгва.

Левент предлага на Мерием да наеме къща в близост до имението. Тя приема.

Мелис узнава, че планът ѝ Мерием да замине за Италия се е провалил. Злодейката изпада в нервна криза и се затваря в стаята си.

Улвие чува виковете на Мелис и се качва в стаята ѝ.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975