Тв новини

Днес (05-ти юни) в „Откраднати мечти“ Децата от квартала си играят и

Децата от квартала си играят и се хвалят с костюмите, които родителите им са купили. Малкият Йомер стои на пейката и ги наблюдава унил.

Две от децата започват да се подиграват на Йомер, че няма костюм, защото е беден. Момченцето си тръгва със сълзи на очи.

Мерием – сестрата на Йомер, отива да го вземе, но не го открива. Децата й казват, че си е тръгнал разплакан.

Мерием открива брат си при по-големите деца от квартала, които просят за леля й Нериман.

Мерием и Йомер се прибират вкъщи. Малкият се затваря тъжен в една от стаите. Мерием го изненадва с подарък – костюм на пират.

В този момент в дома им се завръща бащата на Мерием – Дурмуш. Той кара двамата да му целунат ръка и се настанява на дивана.

Дурмуш иска пари от дъщеря си. Тя му дава 20 лири. Злодеят упреква Мерием, че е изхарчила всичко за Йомер.

Мерием заявява на баща си, че е длъжна да се грижи за по-малкия си брат. Той обаче й припомня, че Йомер не й е кръвен брат.

Дурмуш си спомня как преди време малкият му е бил предаден от гардове на заможни хора да го продаде или да го превърне в крадец. На ръката на Йомер е имало златна гривна с името Ефе.

Дурмуш започва да претърсва чантата на Мерием за още пари. Хваща я за косата и разкъсва на парчета пиратския костюм на Йомер.

Мерием признава, че има заделени пари, но те са за лекарствата на Йомер, който е асматик. В това време малкият получава задух.

Виждайки колко е разгневен мъжът, който счита за свой баща, Йомер признава на Дурмуш, че кака му крие парите си в кухненския шкаф.

Дурмуш заключва Мерием и Йомер в една от стаите и взима всички пари.

В имението на Метеханоулу главата на фамилията – госпожа Улвие, има здравословни проблеми и е прикована за леглото. Синът й Бахадър е разтревожен за майка си, за разлика от съпругата му Хюлия.

Улвие моли Бахадър да се свърже с брат си Левент и да го уведоми, че е тежко болна. Точно в този момент младежът се обажда на Бахадър, но връзката е лоша, тъй като пътува с яхтата си в открито небе. Левент обещава да се върне още на следващия ден.

Левент си спомня за сина си Ефе и любимата си, които е загубил преди години.

Хюлия вдига скандал на Бахадър. Заявява му, че ако Левент се завърне в Турция, ще разбере какво се случва в семейния холдинг.

Прислужницата на имението посещава Улвие в стаята й. Оказва се, че господарката се преструва на тежко болна, убедена че само така ще върне Левент у дома.

Мерием и Йомер стоят заключени. Малкият казва на сестра си, че може да отключи вратата.

Дурмуш посещава сестра си Нериман, която кара малчуганите от квартала да просят и да й дават всичките събрани пари.

Улвие отива в стаята на внука си Ефе. Моли прислужницата да я заключи, за да не навява лоши спомени на Левент.

Дурмуш се връща у дома и установява, че Мерием и Йомер са се отключили. Разгневен пита кой е успял да отвори вратата. Йомер признава, че е той.

Дурмуш е впечатлен от „таланта“ на малкото момче и го кара да повтори „номера“. Заключва го, но той отново успява да се отключи.

Всички в имението се подготвят за завръщането на Левент…

Изненадан от способностите на Йомер, Дурмуш веднага променя отношението си към него, решен да го обучи на „занаята“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.