Тв новини

Днес (03-ти ноември) във „Вятърничав“ Признанието на Ярен; Фюсюн вижда дъщеря си


Миран показва на Фърат снимките, от които се вижда как той разговаря с шофьора на камиона.

Миран обвинява приятеля си, че е действал зад гърба му. Младият мъж побеснява, че не може да се довери и на най-близките си хора.

Азизе пристига в конака на Асланбей и извиква името на Фюсюн. Тя, от своя страна, й заявява, че ще усети болката от загубата на дете.

В същото време един от хората на Фюсюн е по следите на Хазар.

Азизе заставя Фюсюн да не наранява сина й, иначе никога няма да види дъщеря си. Старицата не издържа от болка и припада пред Фюсюн.

Фюсюн звъни на подчинения си и му нарежда да се оттегли и да не прави нищо на Хазар.

В същото време Миран отива при баща си и му споделя, че се чувства в безизходица след като дори и най-близките му са започнали да го предават.

Джихан и Азат пристигат пред управлението. Джихан е готов да направи самопризнания, но Ярен се появява и заявява на брат си, че тя е убила Харун.

Азизе идва в съзнание и открива, че е настанена под лекарско наблюдение в една от стаите на конака на Асланбей.

Азизе припомня на Фюсюн, че навремето е поела грижите за Гюнеш след като тя се е отказала от нея и я е изоставила.

В същото време Азра звъни на телефона на Азизе. Фюсюн вдига и я заблуждава, че е приятелка на леля й. Азра й съобщава, че ще посети Азизе.

Азат остава безмълвен след признанията на Ярен. Гьонюл му звъни, но той не отговаря на обажданията й.

Дилшах открито се противопоставя на Реян и я обвинява, че я е издала на Азра.

Миран забелязва, че Реян и Дилшах спорят, и настоява да разбере причината. Реян се принуждава да признае на съпруга си, че Азизе е била ранена и се е наложило да й помогне.

Миран настоява да разбере кой е намушкал баба му. В това време се появява Зехра, която заявява на зет си, че Азизе е била прободена с нож от Дилшах.

Азра пристига в конака на Асланбей. Фюсюн я посреща и веднага забелязва родилния белег на ръката й.

Миран обвинява Дилшах, че се е опитала да убие Азизе. Дилшах изпада в нервна криза и започва да крещи, че Азизе е разрушила целия й живот.

Миран укорява Реян, че е прикрила от него случилото се. Девойката не издържа и се заключва съкрушена в стаята си.

Азра пита Азизе дали наистина е държала близо 30 години Дилшах в плен далеч от Миран. Азизе остава безмълвна, а Азра си тръгва разплакана.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.