Тв новини

Дъщерята на посланика – Епизод.66 (Ето какво ще видим) 17-ти октомври


НА КРАТКО какво се случва в епизод 66 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 октомври 2022 по Diema Family .

Елван дълго време се чуди дали да каже на Санджар какво знае за Яхия.

Гедиз е непреклонен и е твърдо решен да каже на Наре, че е влюбен в нея.

Пред Менекше застава неочакван партньор, с когото животът на Наре може да бъде застрашен, ако се обединят.

Наре спазва обещанието, че ще превърне имението ад за Санджар, за да я пусне, но Санджар казва, че всичко ще изтърпи.

Мелек казва на баща си условието, при което ще му прости.

Елван ходи напред-назад пред имението и се чуди, дали да каже или не какво знае за Яхия.

В този момент излиза Санджар и я пита, какво иска да му каже, а Елван го пита, дали може да дойде с него за Мелек, защото може да има нужда от нейната помощ, тъй като дъщеря му му е все още обединена. Санджар се съгласява.

Гедиз се прибира вкъщи и ядосан разказва на сестра си, че Санджар му е забранил да влиза в имението, където затворил Наре. Гедиз казва на Мюге, че е решен да признае на Наре, че е влюбен в нея и ще ѝ докаже, че любовта ѝ не е свързана със Санджар

При Наре и Каврук влиза Айше с купа нарязани плодове и е изненадана да види в леглото на Каврук Наре. Но след нея пристига Зехра и взема подноса с плодове и сяда в леглото между Каврук и Наре. Айше казва на Зехра да даде плодове и на Каврук, а Наре отговаря, че не може защото му е ядосана. (Наре му е ядосана, защо ще се ожени за Айше, а не признае чувствата си на Зехра)

Наре пита Зехра, дали жените на сватбата танцуват зайбег, а тя ѝ отговаря, че в последно време само булките танцуват с младоженеца.
-Ех, аз си мислех, ме със с теб ще изтанцуваме един зайбег на сватбата на Каврук, а то само Айше ще танцува – заявява Наре, а Зехра се задавя с парче плод от мисълта за сватата на Каврук.

Кахраман с два букета в ръка идва да посети Наре.

Охраната пред имението го претърсва за оръжие и го пуска. Наре пита Кахраман за кой е другия букет, а той ѝ отговаря, че за жената на Санджар, иска да я поздрави, за бебето.

Кахраман отива при Менекше и ѝ дава цветята, като ѝ казва, че утре трябва да излезе от имението и да му се обади, за да я спаси (от Наре).

Пред къщата на Гедиз Елван събира сили и казва на Санджар, че Яхия е помогнал на Акън да отвлече Наре.

Санджар звъни на вратата, а Гедиз му отваря и го пита, какво прави пред къщата, на човека, който преби и прогони.

Санджар му отвръща, че в момента е много ядосан, но утре да му доведе Яхия, за да го разпита, а след това ще реши какво да прави с него.

Гедиз разбира, че Елван е разказала на Санджар за Яхия.

Санджар влиза в къщата и вика Мелек. Мелек тичешком слиза и прегръща баща си, като му казва, че все още му е сърдита, но е измислила, как да му прости.

Санджар я пита как.

-Ще се разведеш с Мевекше и ожениш за мама – казва Мелек.

-Но…

.Знам, Менекше е бременна, но нека да остане с нас, като се роди – отвръща Мелек. -А и ти каза, че неправилно си постъпил с мама, като си се оженил. Поправи грешката си!

-Дъще, да оправя едната, ще направя друга грешка. Две грешки ще направят ли една истина? – пита Санджар.

-Не е правилно, като разстрои мен и мама. Сега няма да направиш грешка и отново ще ни разстроиш! Но ти винаги ни разстройваш! – до болка откровена е Мелкек, а след това пита Елван, къде е майка ѝ. Елван казва, че за това са дошли да я заведат при нея.

Елван, Мелек и Санджар пристигат пред имението, а Мелек сърдито пита баща си, защо са дошли тук, нали е трябвало да отидат при майка ѝ.

Санджар обяснява на дъщеря си, че майка ѝ е претърпяла малък инцидент и докато се оправи ще живеят в имението. Мелек като стрела влиза в имението и търси майка си.

Влиза в стаята и прегръща майка си, като ѝ казва, че много се е изплашила за нея. Наре я успокоява, че е добре.

Гедиз казва на Яхия, че Санджар е разбрал, че е помогнал на Акън.

Наре изпълнява обещанието си, че ще превърне имението ад за Санджар, ако не я пусне да си отиде, на вечеря се присъединява на масата. Менекше е бясна и пита Санджар, дали ще я остави да преживее това, а Наре ѝ казва да каже на мъжа си, да я пусне от имението, защото когато тя му казва, той не я пуска.

Намесва се Халисе, която казва да започнат да вечерят, за да не им пропадне апетита.

-Добре тогава, аз ще отида в стаята си да вечерям сама, за да не ви се изгуби апетита. Нищо подобно, г-жо Халисе! Или ще кажете на сина ви, да ме пусне или ще ме търпите! Това е всичко! – казва Наре.

-Добре! Ще потърпим! – казва Санджар и започва да се храни.

-Ти правиш всичко, за да те изгони, а той ти отговаря, няма, няма да те изгоня – казва смеейки се Елван. Зехра и Халисе същи се смеят…, а Менекше ги гледа, все едно ще ги удуши.

Заповядайте в групата на сериала „Дъщерята на посланика“ Тук ще намерите епизоди, новини и снимки свързани със него – https://www.facebook.com/groups/1626988650988512