АктьориТв новини

Звезда от „Безмилостен град“ отказа роля в хитова продукция (ВИДЕО)


Пандемията направи живота на всички ни труден, но нищо не може да се сравни с проблемите, които имат всички заети в развлекателната индустрия. Снимки на филми се отлагат, премиери не се състоят, музикантите бавят новите си проекти, парите са ограничени.

Именно в тази тежка обстановка актрисата Бахар Шахин, позната ни като Джерен от „Безмилостен град“, си позволи да откаже роля и в хитова продукция. Става въпрос за роля в „Имало едно време в Чукурова“. Актрисата обаче не пожелала да се присъедини, тъй като историята била напреднала, а тя трябвало да влезе в нея пост фактум.

Припомняме, че актрисата не успя да влезе в снимките на „Добър семеен баща“, тъй като през ноември се зарази с коронавирус. Така тя се разминава с две високобюджетни продукции само в рамките на половин година. По информация на медиите в съседна Турция Бахар мечтае за голяма, главна роля в чисто нова продукция.

Бахар Шахин

Бахар Шахин е родена през 1997 г. в Анкара. Семейството ѝ се мести в Истанбул, когато тя е на 12 г. В училището, в което учи, се включва в театрален състав и така се разкрива талантът ѝ. В България става известна с ролята си на Мюге в „Моят живот“. По-късно се снима в „Училищен патрул“, но като че ли „Безмилостен град“ ѝ носи най-голяма слава.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.