Тв новини

„Златно момче“: Запознават Суна с кандидат жених, избран от Ифакат


Зерин се представя на Сейран. Първоначално иска от нея извинения за действията й спрямо Пелин. Напомня на Сейран, че тя  е била съгласна с техните отношения, когато Ферит я е завел в брачната нощ. Сега обаче тя мисли по различен начин и това не може да продължи така. Зерин обвинява Сейран за страданията на своята дъщеря, след което търпението на Сейран се изчерпва и тя прекратява разговора. Зерин се съгласява да си тръгне само след като запише личния телефонен номер на Сейран.

След известно време, Сейран разказва на Ферит за тяхната беседа с Зерин. Той е възмутен от нейния постъпка и е настроен да отмъсти за безпокойството. Сейран го моли да не предприема нищо, за да не влоши положението. Те могат да разкажат цялата истина на родителите й, а тя не иска това. Ферит обещава да не контактува с тях и я моли да му съобщи, ако отново се появят. Въпреки това той не спазва обещанието си и звъни на Пелин, която твърди, че не е знаела за тяхната среща. След това защитава майка си, а Ферит иска да му съобщава за действията й предварително.

Ферит и Сейран придружават Суна при запознанството с жениха. Ферит е приятно изненадан от този младеж и неговите разкази за любовта към домашните събирания и компютърните игри. Суна се държи отчуждено на масата. В крайна сметка единственото общо между тях се оказва любовта към десертите. По пътя към имението Абидин се успокоява, разбирайки, че този мъж не е подходящ за Суна.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819