Тв новини

„Златно момче“: Суна флиртува с Кая, а Абидин страда


Суна среща Кая по пътя към стаята на сестра си. Опитва се за пореден път да му внуши, че не трябва да се меси в отношенията им. Момчето сякаш разбира посланието й, но в същото време флиртува със Суна. Ще забрави ли Суна Абидин?

Ферит се среща с жена си на яхта, тя го прегръща в сълзи и го моли за помощ. Признава, че е на кръстопът и не знае как да постъпи правилно, тъй като утре трябва да подпише документите в университета, иначе ще изгуби цяла година. Ферит признава, че му е много трудно да я вижда в сълзи, но решението трябва да вземе сама. Заявява, че в крайна сметка някой от тях ще бъде разочарован.

Асуман се обръща към Нюкет с молба да й потърси друга стая. Споделя с нея, че след смъртта на Фуат не е могла да прекара там нито една спокойна нощ. Нюкет  е разчувствена от нейната съдба.

След поредния безразличен разговор от страна на  Орхан, Гюлгюн решава да направи кардинална промяна във външния си вид. Пребоядисва косата си, прави си къса прическа и сменя ежедневния си гардероб.

Ифакат решава да посети Халис в стаята му, но там заварва Нюкет. Нюкет предлага да излязат, за да могат да поговорят насаме, но Халис я остава, казвайки, че няма тайни от нея. Ифакат е принудена да говори пред нея – заявява на Халис за решението на Сейран да учи, което Ферит не подкрепя. Моли го да вземе решение като глава на семейството. Халис заявява, че е знаел за този въпрос. Нюкет го насочва, казвайки, че те са възрастни хора и могат сами да вземат решение – Халис подкрепя нейната мисъл, Ифакат си тръгва разочарована.

Нюкет проверява работата в кухнята и става свидетел на телефонен разговор между Шефика и дъщеря й. След това я моли да й разкаже подробностите за спора им и предлага на дъщеря й работа като помощник-готвач, което ще й е удобно за посещение на университета.

Асуман моли Абидин да я откара до фитнеса сутринта. Казва, че ще покани Суна със себе си, след което се интересува от неговото отношение към нея. Младият мъж, със сълзи на очи, заявява, че тя е просто сестрата на Сейран за него.

Ферит заявява на Сейран, че ще подкрепи всяко нейно решение. Моли я да следва чувствата си и обещава да не каже нито дума. След това слизат на вечеря.

Халис взима думата и изразява радостта си от факта, че всички столове на масата са заети. Той засяга и темата за внуците, които безспорно би искал да гледа колкото се може по-скоро. Но в същото време, обръщайки се към Сейран, той изразява своята подкрепа за решението й да учи. Казъм не харесва неговия подход, смята, че всичките й мисли трябва да са заети с раждането на наследник, докато останалите на масата и й изказват думи на подкрепа. В крайна сметка Сейран взима думата и казва, че е обмисляла много дълго и е решила да се откаже от университета.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819