Тв новини

„Златно момче“: Султан разказва на Сейран за връзката си с Ферит

Ферит казва на Пелин, че приема детето, но му е нужно малко време, за да уреди проблемите в имението. Тя признава, че нищо не очаква от него, само трябва да роди здраво дете. Суна и Кая се връщат късно вкъщи. Ифакат ги дебне и отвежда Суна на разговор, отново обсъждайки въпросите за тяхното „сливане“. Момичето я уверява, че не чувства нищо към него. Ифакат й предлага да оцени постъпките му и да погледне към бъдещето си. Дава й балсам, за да намаже раната на Кая – убеждава я да направи първата крачка към него.

Суна отива в стаята на момчето, маже раната – между тях възниква привличане, но момчето  се мъчи да го потисне. След това се опитва да се обясни със Суна, че се страхува да не прибърза,

защото тя не е като другите. Суна плаче, чувства се опозорена, че е отишла в стаята му. Извинява се за постъпката си и предлага да се преструват, че нищо не е било.

Ифакат разказва на Казъм, че Суна се е заинтересувала от сина на Нюкхет. Предлага му да се убеди лично, защото в момента те са заедно в стаята му. Казъм отива там и ги заварва да се целуват.

Сейран се обажда на Ферит и го моли да дойде на посочен адрес. Когато той пристига, вижда жена си със Султан. Сейран му съобщава, че Султан й е разказала цялата истина и сега тя иска да чуе от него подробности за връзката им.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819