Тв новини

„Златно момче“: Сейран се отказва от проекта, заради Ферит


Казъм организира разпит на Хатуч и Есме. Казва, че знае за техните постоянни обаждания с Халис – лелята настоява да не се меси в нейните лични дела. Сейран на срещата си с Ефе съобщава, че е взела решение да се откаже от участието в проекта. Ферит не очаква такова нещо, много е доволен от този обрат в събитията. Сейран се опитва да обясни на Ефе, че няма да може по този начин да стане пример за момичетата. Тя иска сама да постигне успех, така че никой да не мисли, че е достатъчно просто да е сключила изгоден брак. Ефе се оттегля от масата, Ферит е горд със съпругата си.

Фуат моли на масата дядото да им позволи поне веднъж седмично да вечерят извън дома с Асуман. Също така иска да бъде третиран по същия начин като Ферит. Халис се ядосва, след което нарича по-големия си внук неблагодарен. Дава за пример, че е предал управлението на компанията на него и Орхан – накрая кара Фуат да се разплаче.

Гюлгюн и Асуман успокояват Фуат в стаята. Той смята, че Халис не заслужава уважението им, обича само Ферит и Сейран, защото те могат да му дадат правнуци. Със своето изказване Фуат неволно обижда Асуман…

Орхан моли Ифакат да поговори с Халис относно Фуат. Тя му отказва тази молба, обидена съобщава, че той я е загубил. Тя вече не иска да се излага пред Халис заради него.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819