Тв новини

„Златно момче“: Сейран предпочита университета пред това да стане майка


Ферит  казва на Нюкет да поговори със сина си и да му каже да не се меси в отношенията им. После се появява и Кая, майка му го моли да обясни какво се е случило между тях. Той пояснява, че просто е помогнал да се подаде заявление за университета от името на Сейран, защото е бил последният ден, когато това е можело да се направи. Всичко се свежда до това, че Ферит просто е против нейното обучение. Нюкет, разбира се, застава на страната на сина си и не вижда нищо лошо в постъпката на Кая. По-късно към разговора им се присъединява Казъм. Когато разбира за намерението на дъщеря си да ходи да учи, излиза извън себе си, но Нюкет го защитава, а Ферит просто наблюдава негативната му реакция отстрани.

Сейран и Ферит се качват в стаята и спокойно се опитват да се договорят за университета. Стигат до извода, че всеки от тях не разбира другия: за Ферит е приоритет детето, а за Сейран – образованието.

Казъм вика Нюкет и сина й на разговор. Изисква от тях да не се месят в делата на семейството му. Заплашва, че ако не го послушат, ще разбере какви са истинските им причини за пристигането от Лондон. Нюкет му се противопоставя и уверява, че не е мислила да се меси в семейните им дела. Дава му да разбере, че Сейран е пораснала и трябва да получи образование, за да не пропилее живота си в имението на Корханови.

Сейран отива да поговори със Суна. Разказва й, че баща й е наясно с намерението й да учи. Също така и за това, че Ферит е решен преди всичко да дари наследник на дядо си. В този момент Казъм нахлува в стаята им и призовава Сейран да се осъзнае. Според него нейната основна задача е да бъде добра съпруга и грижовна майка, да живее под крилото на съпруга си. Сейран, въпреки страха си от гнева на баща си, заявява, че няма да се откаже от образованието си и още утре ще занесе документите си в университета.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819