Тв новини

„Златно момче“: Сейран казва на Ферит, че иска дете, Ферит се гърчи и се мъчи да отложи този въпрос

Ферит отива при дядо си, който му удря шамар за неспособността му да довърши започнатото, както и за това, че го е унизил пред Шихмус. След това Халис упреква внука си, че не може да взема решения и моли Ифакат да повика Сейран при него. Когато тя довежда снаха си при него, Халис съобщава, че трябва да поговори сериозно с нея, след което обещава да намерят заедно изход от тази ситуация. В следващия момент Казъм „влита“ в стаята, първоначално иска да разбере причината за събирането им. Но, без да получи отговор, съобщава, че сватбата на Кая и Суна ще се състои утре. На Халис му прилошава от сърце, така че не успява да поговори със Сейран…

Хаттуч посещава Халис, между тях се провежда топъл разговор. Обсъждат упорития и амбициозен характер на неговия внук. Жената се надява, че с течение на времето неговото място ще бъде заето от достоен човек. След това Халис предлага на Хаттуч да  покажат любовта си открито, да опитат да изживеят това, от което са избягали някога.

Сейран пита съпруга си за причината за нейното повикване при Халис. Той отново лъже, избягва истинския отговор. След това разговорът им преминава в друго русло – Сейран признава на Ферит, че е готова да стане майка. Той е едновременно щастлив и объркан – момичето не разбира неговата реакция. Уверява я, че все още иска да стане баща, но в момента мислите му са заети с преживяванията за здравето на дядо си.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819