Тв новини

„Златно момче“ Пияният Ферит казва на Сейран, че няма да се откаже от сина си


Сейран е в истерия край залива. Гюлгюн я намира и се опитва да я успокои. Уверява я, че Ферит не я е изоставил, а просто не е свикнал с толкова много проблеми. Също така й казва, че не е сама и винаги може да разчита на нейната подкрепа.

Ферит и Аби отиват в закрит клуб. Ферит се напива и става пешка в играта на две момичета. Едното го целува, а другото заснема целувката. Сейран се обажда на Аби, но Ферит му казва да не вдига.

След това Ферит моли Аби да го откара до Талих, защото ръката му го боли, но не успява да се свърже с нея. Тогава набира телефонния номер на Пелин. Договарят се да се видят на сутринта.

Абидин прибира пияния Ферит вкъщи. Сейран ги посреща и отвежда мъжа си в стаята. По пътя се срещат с Ифакат, която не пропуска възможността да упрекне Сейран, че не е успяла да задържи мъжа си. След това й помага да го пренесе до стаята.

На пияна глава Ферит казва на Ифакат, че скоро ще стане баща, но не от Сейран. Моли я да не й казва. И на Сейран, говори, че ще ходи на ултразвук с Пелин  и че няма да се откаже от сина си, който тя ще му роди.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819