Тв новини

„Златно момче“: Орхан дава обяснение на Нюкхет за Диджле


Сейран се хвърля на врата на Ферит и му благодари, че е променил решението си за нейното обучение в университета. Той не споделя нейните емоции – иска обяснение за появата й тук, и то в компанията на Кая. Младежът прекъсва разговора им и казва на Ферит, че е виновен за всичко. Ферит не издържа на емоциите – опитва се да се оттегли от разговора, но жена му го настига и се опитва да подбере думи, които да обяснят постъпката й. Уверява го, че вчера наистина е била готова да се откаже от мечтите си за образование заради него. Ферит не желае да чуе лъжите й – предпочита да вярва на очите си.

Орхан пояснява появата си в дома на прислугата с грижа за здравето на Диджле. Нюкхет насаме го моли да й каже истината, не вярва, че той толкова се е грижил за всеки работник в имението. Орхан й заявява, че не й позволява да контролира действията му.

Ферит нахлува в стаята на дядо си и го поставя пред факта, че Кая продължава да се меси в отношенията му със Сейран. Нещо повече, той е подтикнал Сейран тайно да отиде в университета. Халис отново заема страната на дъщеря си, която уж искрено се извинява за постъпката на сина си. Ферит пък й заканва, че след поредната проява на сина й към тях – ще изгони двамата от имението.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819