Тв новини

„Златно момче“: Новият брат на Ферит готви отмъщение


Ифакат излива душата си пред Орхан, когато в стаята й влиза Гюлгюн и иска от съпруга си да разреши настоящата ситуация, в противен случай заплашва да му утежни живота в имението. Ифакат изразява страх, че връзката им с Орхан може да стане известна, а мъжът отговаря, че отдавна нямат връзка. Той също така отбелязва факта, че баща му се е отрекъл от него на закуската и това не може да понесе: възнамерява оттук нататък да живее за себе си.

Младоженците отиват на гости при родителите на Сейран. Тя го моли да не разказва на баща си за случилото се в имението. Той не обещава нищо конкретно, но планира да реагира според ситуацията. Обаче почти веднага разкрива истината на Казъм, който застава на страната на зет си. Смята, че е важно да разберат защо Халис променя реда в имението – трябва да се разбере, за да не се окаже, че дядото планира да го лиши от наследство в полза на новия внук. След това жените отиват да приготвят кафе, а когато се връщат на масата, разбират от Казъм, че той възнамерява да отиде в имението и да постави Нюкет на мястото й. После той звъни на Халис, за да му съобщи за предстоящото си посещение.

Кая в разговор с майка си изразява недоумение защо са се върнали в Истанбул. Сравнява сърцата на новите роднини с камък и е убеден, че те никога няма да ги приемат в семейството си. Той упреква Халис, че не е избрал баба му в навремето, поради което те с Нюкет са трябвали да страдат – кой знае, може би поради това е възникнала и нейната болест. Младият човек желае отмъщение: нека сега те да пострадат…

Нюкет започва да разглежда имението, като Латиф им организира обиколка из къщата. Първо тя започва с кухнята, обявявайки на слугите, че оттук нататък в менюто ще има само здравословна храна. Султан веднага разказва на Ифакат. Тя я предупреждава да бъде внимателна, както и да продължава да й съобщава за всеки нов ход на Нюкет. Също така Ифакат пита за хапчетата за Сейран и й нарежда тайно да й ги дава всяка сутрин…

Ферит и Сейран отиват на планов преглед при доктор Ахмет. Той изразява съжаление, че Ферит не обръща  достатъчно внимание към ръката си, Ферит едва ли ще може да възстанови функционалността й. Също така му казва, че трябва да се обърне към най-добрия физиотерапевт в Турция – Талих. Предупреждава, че тя е много принципна и пунктуална и че няма да се съгласи да работи с него, ако той не следва нейните указания. Междувременно Сейран подслушва зад вратата – медицинска сестра я забелязва и й прави забележка, че ако съпругът й е предпочел да отиде на прегледа без нея, значи иска да остави чутата информация конфиденциална. Между тях възниква малък спор. Оказва се, че медицинската сестра всъщност е същият физиотерапевт, който препоръча доктор Ахмет. Тя отказва да лекува Ферит, позовавайки се на зает график.

Излизайки на улицата, Сейран и Ферит продължават да си изясняват отношенията. Младият човек заключава, че жена му ревнува от нея. Сейран отрича това, като представя лекарката в неблагоприятна светлина. След това Ферит забелязва как Талих се качва в колата си и бърза към нея, опитвайки се да я убеди да поеме лечението на ръката му. След кратък диалог Ферит успява да я убеди. Тя му поставя условията за тяхното сътрудничество и му съобщава, че ще се свърже по-късно, за да уточни дата и час за приема, след което си тръгва.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819