Тв новини

„Златно момче“: Ифакат убеждава Ферит, че не трябва да има деца със Сейран


Сейран не се успокоява и иска от Ферит да й доведе Султан. Иска да разбере подробностите за плана и откъде Султан е взела таблетките. Ферит обещава да го направи и изпраща Сейран и Суна в стаята им.

Ифакат казва на Султан, че след случилото се не може да я задържи в имението. Обещава да й наеме къща и да й осигури финансова подкрепа. В този момент Ферит влиза в стаята и иска обяснения от Султан. Ифакат вика Латиф и го моли да изведе Султан тайно в къщата за гости.

Сейран казва на Суна, че не ще се успокои, докато не измъкне истината от Султан. Недоволна е от поведението на Ферит, който само е крещял на Султан, без да се е опитал да я накара да говори.

Ферит пита Ифакат дали има нещо общо с това, което се е случило. Тя лъже, че не, и го убеждава, че не трябва да има деца от Сейран. Съветва го да помисли добре, преди да се обвърже със семейството й. Моли го да не се меси в историята със Султан, иначе ще се разкрие тайната за връзката им. Ифакат заплашва да разкаже на Сейран, а Ферит я моли да не го прави.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819