Тв новини

„Златно момче“: Ферит търси подробности за изневярата на баща си


Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819

Ферит се появява при Пелин и я укорява за непрекъснатите позванявания, пита я за отношенията й със Сертер. Момичето, със сълзи в очите, го моли да не я измъчва с такива разговори и да й позволи да живее по-нататък без него. В този момент пристига Сертер, те с Ферит се оттеглят във входа за разговор, но минувачите им пречат. Тогава Ферит уговаря среща с него.

Ферит се връща в имението, разбира, че съпругата му е отишла да поиска одобрение от Казъм. След това моли Гюлгюн да му помогне да отмени бизнес среща на Сейран с моделиера. Майка му не разбира излишната агресия на сина си. По-късно Ферит вика в стаята си Султан и иска от нея да разкрие тайната на Ифакат. Тя премълчава основната тайна, но разказва, че неговата леля подготвя Суна като заместник на Асуман… Разговорът им е прекъснат от появата на Сейран, която много изненадва съпруга си с резултата от разговора си с баща си. Съобщава на Ферит, че Казъм е одобрил нейната среща с Ефе.

Султан разказва на Ифакат за странните въпроси на Ферит, както и предполага, че той е разбрал за техните тайни срещи с Орхан. Тази мисъл довежда Ифакат до бяс, след което тя удря Султан по бузата и я изгонва от стаята. Ферит отказва да слезе на вечеря. Тогава Сейран отива при Халис и моли и двамата да си тръгнат, като използва предлога за леко неразположение. Халис се радва, че Сейран винаги подкрепя съпруга си моли по-късно да повикат при него Ферит.