Тв новини

„Златно момче“: Ферит се крие зад гърба на дядо си

Аби се среща със Суна и я пита как се чувства. Момичето го моли да не я пипа и го упреква, че се е сетил за нея едва след като сватбата й с Кая се е провалила. Уверява го, че сама ще се погрижи за себе си и го моли да отведе Сейран по-далеч от имението.

Ферит моли Сейран да отвори вратата. Накрая тя го прави и заявява на мъжа си, че няма да се меси в отношенията му с любовницата му. Мъжът я моли да го изслуша, уверява я, че не е разбрала правилно. Сейран решава да зададе само един въпрос: „Откога знаеш?“ Ферит първоначално решава да не отговаря, а след това изобщо заявява, че е научил за Пелин преди няколко дни. Кълне се, че е искал да й каже, но се е страхувал да я загуби. Сейран правилно отбелязва, че това не му е попречило да доведе Пелин вкъщи (за втори път), освен това бременна с неговото дете.

Казъм се втурва в стаята на Халис, иска обяснение и потвърждение, че е истина, че е искал да ожени внука си за Пелин. Халис отново го нарича паразит и иска да го изгони с дъщерите му от територията на имението. Казъм обещава да разруши къщата и да накара Ферит да отговаря за простъпките си, както и да доведе сватбата на Суна с Кая до край. Хаттуч го успокоява и го отвежда в стаята му.

Ферит разказва на Сейран, че дядо му е знаел за тази ситуация и със сигурност ще потвърди, че не е виновен. Моли я да отиде в стаята му. Сейран първоначално се колебае, но след това решава, че и тя има какво да каже на по-възрастния Корхан – отива в стаята му.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819