Тв новини

„Златно момче“: Ферит получава бележка:“Не ти остава много време“

На среща с Сейран идва Пелин, нарича я безсрамна и я обвинява за смъртта на Фуат. Обещава, че името ѝ ще бъде свързано със смъртта му сред всички от семейство Корхан. Сейран осъзнава, че Ферит дори не е видял нейното съобщение и се опитва да разбере целта на срещата с Пелин. Тя твърди, че скоро Ферит ще стане нейн съпруг и упреква Сейран, че дори в брак не е успяла да го задържи до себе си. Сейран й позволява да прави каквото иска, но уточнява, че Ферит ще остане с нея. След това си тръгва.

Казъм довежда Суна и Хаттуч в имението на Ихсанлъ, за да насили дъщеря си да се омъжи. Суна се опитва да достигне до леля си, но тя е принудена да слуша Казъм. Тогава Суна моли баща си да не я оставя в този дом – той е непоколебим. Хаттуч пък смята, че Суна трябва да плати такава цена за смъртта на Фуат. След това тя се примирява със съдбата си. След известно време официално става съпруга на Сафет.

Сейран намира Ферит на гроба на брат му. По време на тяхната среща към тях притичва момче и предава вода с бележка с текст „и на теб не ти остава много време“. В този момент Тарък ги наблюдава от разстояние.

Халис си спомня за Фуат с роднините си на вечеря. След това се обръща към Асуман, нарича я член на семейството и ѝ дава право сама да реши своето бъдеще. Обещава да подкрепи нейното решение. Момичето заявява, че иска да остане в имението, защото не може да напусне дома, докато в него има твърде много спомени за Фуат.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819