Тв новини

„Златно момче“: Ферит настанява Казъм в Имението, Сейран негодува, че не са имали меден месец


Ферит довежда роднините на Сейран на закуска в имението, заявявайки, че оттук нататък те ще живеят заедно под един покрив. Орхан се противопоставя на решението му, но скоро разпрата между него и Казъм е прекъсната от Халис. Ферит заявява на дядо си, че той трябва да уважава решението му и да позволи на семейството на съпругата му да остане в имението. В противен случай Нюкет и Кая също трябва да го напуснат. Халис се замисля за момент, след което казва „Решението е твое“ и се оттегля в стаята си. Ферит поддържа своето решение. Ифакат и Орхан силно се противопоставят, докато Нюкет радушно предлага на всички да се чувстват като у дома си.

Сам в стаята си, Ферит успокоява съпругата си и я уверява, че всичко е под контрол. Той отново не разбира недоволството й: първоначално не искаше да живее в дома на баща си, а сега условията в имението я притесняват. Сейран му обяснява, че се чувства неспокойна от момента на сватбата им. Намеква, че обикновените двойки имат меден месец след тържеството, но те са пропуснали този момент. Тя също така отново изразява желание да не живее под един покрив с баща си. Ферит обаче твърди, че с негово присъствие тяхната позиция е по-силна – той винаги ги подкрепя и без него вероятно не биха успели да се оженят.

Нюкет отива при Халис и го уверява, че предварително е знаела за избухването на Ферит. Предлага на баща си да не реагира на присъствието на Казъм в имението, като това ще помогне за стабилизиране на обстановката. Скоро след това Халис получава обаждане, информиращо го за откриването на техния магазин в хотел в Мармарис и че би било добре някой от семейството да присъства. Той предлага на Нюкет да изпрати сина си там, а тя подкрепя идеята, но казва, че той не трябва да отиде сам.

Халис слиза при семейството и съобщава на Ферит, че не се противопоставя на неговото решение да живее с роднините на Сейран под един покрив. Също така съобщава за откриването на магазина в Мармарис и плановете да изпрати двамата внуци на инспекция. Ферит веднага не харесва тази идея и се противопоставя, но Халис му казва, че ако иска да бъде негов наследник, трябва да докаже с действия, че е способен на това. В крайна сметка той се съгласява, а Нюкет предлага да вземат и момичетата с тях, за да могат да се забавляват в свободното си време.

Радостта на Сейран се превръща в притеснение за баща й, който може да направи някакъв номер в тяхно отсъствие. Ферит я успокоява и я моли да се справи с настроението си, тъй като само преди няколко часа тя го е молила за някакво пътуване. После техният разговор се превръща в дискусия за Кая. Ферит се опитва да се договори със съпругата си да не защитава Кая, докато Сейран игриво се усмихва, разбирайки, че той е ревнив. Шестимата, отлитат със самолет за Мармарис.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819