Тв новини

„Златно момче“: Ферит е безкомпромисен с Ифакат


Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819

Ферит е решен да отмъсти на Сертер за подобното отношение към него. Когато влиза в стаята, той се извинява на Сейран. Момичето е обидено от такова отношение към нея, убедено, че Ферит е закъснял нарочно, за да не отиде тя на срещата с моделиера. След това съобщава на Ферит, че все пак е отишла при Ефе сама – Ферит изпада в ярост. В техния спор се намесва Ифакат, Ферит я изгонва от стаята. След такова отношение се убеждава, че той знае за нея и Орхан.

По време на вечерята Ферит упреква майка си, че е вкарала Дефне в техния живот. Сейран разказва на всички събрали се около масата, че е отишла на срещата сама и дори е подписала договора. След това тя и Ферит се оттеглят в стаята. Младият човек е в ярост, Сейран в отговор го упреква, че не е отишъл с нея. Тогава Ферит решава да се обади на Казъм, но за изненада той застава на страната на своята дъщеря.

Ферит идва в дома на Дефне, където среща Ефе. Провокира скандал и иска да разтрогне сделката. По същото време, Ифакат извиква Сейран на личен разговор. Опитва се да я накара да промени решението си, но получава отговор, че само съпругът й има право да иска такова нещо от нея. Ферит отива при Пелин, тя умишлено го кара да ревнува, съобщавайки, че не възнамерява да прекрати общуването си със Сертер.