Тв новини

„Златно момче“: Дефне заплашва със съд, заради отказа на Сейран да се снима


В имението на Корхан пристига Дефне, разпитва Ифакат и Гюлгюн как са успели да откажат Сейран от сътрудничеството с моделиера. И двете са изненадани от решението ѝ, но Гюлгюн е решена да я подкрепя във всяко решение. Дефне, изправена пред неразбиране, преминава в настъпление – заплашва ги със съдебни дела за загубите, които те и Ефе са понесли заради тяхната снаха.

Двойките стигат до планината, където са наели къща. Установяват се, след което мъжете се отправят да готвят на барбекю, а девойките просто говорят. По-късно вечерта, Ферит предлага да играят игра за взаимно опознаване. Тази идея позволява на Асуман да се сближи малко с Фуат. След това всички се разпределят по двойки: Ферит и Сейран избират спалнята за нощувка, но тя продължава да държи мъжа си на дистанция.

Абидин признава на Суна, че е щастлив от възможността да бъде близко с нея. Между Асуман и Фуат се развива сериозен разговор. Тя все още смята, че разводът е най-доброто решение за тях и съобщава на съпруга си, че е нещастна в имението, където първоначално я е държала мисълта за бъдещи деца. Сега обаче тя не вижда смисъл да остава там. Освен това, Асуман смята, че лишава Фуат от възможността да стане баща. Мъжът я уверява, че никога не я е обвинявал в това и вече се е примирил с тази мисъл.

Асуман  показва на Суна, че знае за техния романтичен разговор с Абидин. Уверява я, че на никого няма да каже и изразява увереност, че истинската любов ще издържи на всякакви изпитания. По-късно Суна признава на Абидин, че се чувства спокойна и сигурна с него. Приближава се за целувка, но Абидин се отдръпва, обяснявайки, че иска да го направи, когато и двамата са със свежи глави.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819