Тв новини

„Завинаги“: Злата вещица, лелята на Фарук, отказва да спаси Боранови от разрухата, въпреки че има възможност!

Гарип подкрепя Фарук и Фикрет в решението им да опитат да се споразумеят с леля си, тъй като не знае, че някога Юлфет е уредила брака на Есма с брат си. Фарук и Фикрет посещават леля си в магазина и, където тя ги запознава със своя асистентка и най-близка приятелка Гюнеш. Юлфет изказва съболезнования към своите племенници за сполетелите ги беди, за които е научила от медиите. Тя отказва да продаде своята част от парцела или да купи половината принадлежаща на племенниците й под предлог, че цената е ниска. Разгневения Фикрет я упреква в злонамереност и напуска кабинета й. Фарук предлага на леля си да загърбят конфликта, който имало в миналото с майка му. Юлфет остава неумолима и предава поздрави за майка му, когато го изпраща.

Фикрет уведомява Ипек, че леля му е отказала да продаде имота си и вероятно ще минат години, докато сключи сделка с евентуален купувач. Ипек е отчаяна от разочарованието на съпруга си и се оплаква на свекърва си, че Фикрет е заплашил да убие Адем. Адем разпитвай Гюлистан и Назиф за Дилара и ги предупреждава, че ще ги накаже, ако проявят нелоялност към него.

Фикрет прониква през нощта в имението и заплашва Адем с отмъщение за предателството. Адем го пропъжда от дома си.

Юлфет е щастлива, защото минават номерата й. Тя се готви да нанесе най-големия удар на Есма, като й задава въпрос, кой е бащата на Фарук?