Тв новини

Започнаха снимките на новия сезон на „Опасно изкушение“


Турският сериал „Опасно изкушение“, който досега има 110 епизода, се готви за новия пети сезон.

Най-продължителният телевизионен сериал на Fox TV „Опасно изкушение“ (Забранената ябълка) се завръща на 13 септември в Турция. След дълга пауза актьорският състав и екипът, които си почиваха около три месеца, се срещнаха на снимачната площадка с голям ентусиазъм.

Сериалът, който беше разтърсен от последователни раздели през миналия сезон, ще срещне публиката с нови актьори. Биран Дамла Йълмаз („Язовирна стена“), Гизем Денизджи („Любов под наем“) и Ясмин Ербил са включени в актьорския състав на поредицата, както и Мурат Айген, когото гледаме в сериалите „Доктор Чудо“ и „Приказка за Бодрум“.

Биран Дамла Йълмаз влиза в образа на Кумру, новата съседка на имението, която ще предизвика голямо сътресение в отношенията на Йълдъз (Еда Едже) и Чаатай (Берк Октай). Берк Октай, който се присъедини към поредицата с героя си Чаатай в началото на четвъртия сезон, ще заема централно място в историята на новия сезон.

Йълдъз ще иска да отмъсти и на Чаатай, и на Кумру, тъй като е била измамена. Мурат Айген влиза в образа на Доан, бащата на Кумру. Доан поема компанията, но и Ендер иска да застане начело на фирмата.

Ясмин Ербил ще бъде най-добрата приятелка на Кумру – Джанан. Гизем Денизджи ще изпълнява Гюлназ и ще се появи от 112 епизод. Тя ще е медицинската сестра на бащата на Йомер (Емре Динлер), която идва от Адана.

Началото на петия сезон на „Опасно изкушение“: Напрежението между Чаатай (Берк Октай) и Йълдъз (Еда Едже) ще бележи първите епизоди от сериала. Сближаването между новата съседка на имението, Кумру (Биран Дамла Йълмаз) и Чаатай ще промени хода на събитията, докато Чаатай ще бъде шокиран, когато научи какво я свързва с Фейза (Едже Диздар) в миналото.

Героите на Хасан Али (Ердал Йозячълар) и Зехра (Шафак Пекдемир) умират при експлозия. Фериде (Гюленай Калкан) напуска града, а Кая (Баръш Кълъч) заминава в чужбина.

Ендер, която прекратява брака си с Кая, ще продължи с интригите. Братът на Ендер, Джанер, също се връща в историята.

Търсенето на актьори продължава за героите на бащата на Йомер и любовницата на Доан, Арзу.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.