Актьори

Заплашиха със смърт актрисата Йозгю Кая


Йозгю Кая бе заплашена със смърт! Младата актриса, направила пробива си на телевизионния екран в Турция през 2017 г. в сериала „Име легенда“ (Adı Efsane), пострада от вманиачен свой фен. В профила си в социалната мрежа Instagram отскоро тя получавала заплашителни съобщения по свой адрес със следното съдържание: „Или ще си моя, или ще умреш. Не можеш да бъдеш с никого другиго, освен с мен. Няма да те оставя!“. Притеснената актриса подаде жалба в съда в Истанбул срещу въпросното лице.

След като самоличността на заплашилия със смърт Йозгю Кая потребител бе установена, актрисата подаде молба да получи професионална защита за определен период от време, докато съдът не вземе решение по повод жалбата ѝ и не издаде ограничителна заповед на опасния ѝ почитател.

Напомняме, че последната изява на Йозгю на малкия екран в южната ни съседка бе от юни до декември 2019 г. в драмата „Никой не знае“ (Kimse Bilmez). На нейната снимачна площадка тя се запозна с Бурак Сердар Шанал, в когото се влюби и с когото има връзка и до днес.