Актьори

За Джан Яман италианският сериал „Виола“ представлява ново начало на кариера!

Въпреки че проектите, в които участва в Турция, бяха много популярни и той успя да се рекламира с тези роли, трябва да се признае, че за Джан Яман започна едно съвсем ново кариерно приключение в Италия.

Джан Яман, който е роден в Истанбул през 1989 г. и използва езиковото предимство на обучението си в италианската гимназия, сега продължава чисто ново кариерно пътуване в Италия.

Джан Яман винаги е участвал в добри проекти по време на кариерата си, която започна през 2014 г. с ролята на Бедир в телевизионния сериал Сърдечни работи.

Телевизионните сериали Любов на Инат, Сърдечни работи, Горчиво и сладко и Ранобудна Птичка помогнаха на актьора да направи една крачка напред в кариерата си.

Разбира се, заслужава да се отбележи ролята на сериала Ранобудна Птичка за излъчването му по целия свят и ролята на Джан Яман за повлияването на такава широка публика.

Джан Яман, който последно гледахме по турската телевизия през 2020 г. със сериала Мистър грешен, вече е в съвсем различен свят.

Актьорът, който спечели важно място в Италия през последните 3 години, сега бързо напредва към това да стане част от италианската телевизионна сериална и кино индустрия.

Възможно е също така да се каже, че с детективския сериал Виола, Джан Яман има различна роля в кариерата си в Италия, която се отдалечава от простотата на изразяване в турските телевизионни сериали.

Фактът, че сериалът постига много добри рейтинги и повлиява на широка аудитория, се записва като пореден успех за актьора.

Станахме свидетели на много добра хармония между италианската актриса Франческа Чилеми и Джан Яман в сериала Виола.

Сега има Джан Яман, който премина от романтични комедийни роли и изпробва таланта си с различни, ориентирани към екшън продукции с телевизионните сериали El Turco и Виола.

Трябва да се каже, че актьорът се готви и за нов италиански сериал, наречен Сандокан, който подготвя от две години и ще се отличи с бойните си сцени.

Имайки предвид целия този процес, успехът и правилността на решението на Джан Яман да прекрати кариерата си в Турция и да начертае нов път за себе си в Италия е доказано.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.