Епизоди

Вятърничав – Сезон.1 Епизод.207 (Бг аудио)


Реян умолява Дилшах да отключи стаята си. Уверява я, че Азизе се е променила… Дилшах отваря на Реян и й заявява, че от тук нататък не й е никаква.

Миран отива на летището и посреща осиновената си сестра Азра. Младежът качва багажа й в колата и двамата потеглят.

Азизе отива при Фюсюн, а тя нарежда на хората си да я вържат и да запушат устата й.

Фюсюн обявява пред Азизе, че от всичките й близки е избрала да отнеме живота на Миран, убедена, че ще страда най-много именно за него.

Фюсюн заявява на Азизе, че в момента Миран е заедно с Азра. „Съжалява“, че ще се наложи да пожертва и нея, тъй като човекът, който е наела да убие внука й, вече кара към тях.

По пътя Азра разкрива на Миран, че Дилшах никога не е била държана насила от Азизе. Девойката е категорична, че майка им сама е отказвала да излиза.

Азизе заплашва Фюсюн, че ако посегне на живота на Миран, никога няма да се срещне с дъщеря си.

Фюсюн остава шокирана и отвръща, че тя няма дъщеря. Азизе обаче й съобщава, че всъщност дъщеря й е жива и само тя знае къде е тя.

Фюсюн освобождава Азизе и опитва да се свърже с шофьора на камиона, на когото е наредила да блъсне Миран. Той обаче не отговаря на повикванията й.

Азизе звъни на Реян и й съобщава, че Миран е в опасност. Девойката веднага тръгва с Хазар към летището.

Дилшах е неспокойна, пречувствайки, че нещо ще се случи със сина й.

Шофьорът на камиона се засилва челно към колата на Миран. Младежът се опитва да предотврати сблъсъка, но не успява да овладее автомобила и той изхвърча край пътя.

Азра изважда Миран от колата в безсъзнание. Реян пристига и извиква името на любимия си.

Хазар веднага звъни на спешна помощ. Миран отваря очи, но веднага след това ги затваря и отвръща глава.

Докато е в безсъзнание, Миран си представя как са заедно с Реян и сина им Умут, но се появява починалата му дъщеричка, която го вика при себе си.

Миран е откаран с линейка в болницата.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.