Епизоди

Вятърничав – Сезон.1 Епизод.204 (Бг аудио)


Реян сънува, че е на път да падне в пропастта, докато се люля на люлката, но някой я хваща в последния момент и я спасява.

В този момент девойката се буди и получава обаждане, което я оставя шокирана.

Реян отива на гробището, където вижда как Миран държи майка си, която се свлича безпомощна на земята.

Оказва се, че Махфуз е успял да спре Фюсюн точно преди да стреля в Миран. На гробището обаче се чува изстрел от друго място, който плаши Дилшах почти до смърт.

Майката на Миран е убедена, че Азизе се е опитала да я убие. Реян и Миран се опитват да я успокоят, но безуспешно.

Реян се представя на Дилшах като съпругата на нейния син Миран. Това успява да я разчувства и тя се приближава до Миран.

Дилшах прегръща Миран, усещайки че той наистина е нейният роден син. Моли го да открие и дъщеря й – неговата сестра.

Фюсюн пристига на местопрестъплението и вижда трупа на Харун. Заканва се да отмъсти на виновника.

Джихан изказва съболезнования на Фюсюн и й заявява, че най-вероятно става въпрос за самоубийство, след като криминалистите са открили оръжие в ръцете му.

Хандан връща Ярен в конака на Асланбей, където съобщава на семейството за смъртта на Харун. Всички остават шокирани, а в този момент Ярен припада.

Хандан води Ярен в стаята й, за да скрие следите от кръвта на Харун по ръцете й. Гьонюл обаче настоява да получи обяснение какво се е случило с братовчед й.

Азизе си спомня как като млада се е отнасяла несправедливо с Миран и го е удряла безпричинно. В замяна обаче той винаги й е засвидетелствал любовта си.

Миран отива при баба си и държи да разбере коя е Азра. Тя му отвръща, че Азра е неговата осиновена сестра, която е дала на Дилшах след като я е излъгала, че синът й е мъртъв.

Хазар заварва Дилшах да плаче и се опитва да я успокои. Зехра подслушва разговора им и се разтройва.

Фюсюн се завръща в конака и директно пита Ярен дали тя е убила сина й. Господарката категорично отказва да повярва, че Харун се е самоубил.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.