Тв новини

Вятърничав – Епизод 255 (Ето какво ще видим) 14-ти май

Джихан открива Азизе и й казва, че е дошъл да я прибере у дома – там, където всички я обичат и я ценят. Тя му казва, че най-голямото й желание е да умре, за да се събере със сина си.

Джихан припомня на Азизе последните думи на Хазар, че й поверява децата си. Господарката не сдържа сълзите си и приема да се върне в конака.

Азизе се завръща в конака на Шадоулу. Насух я посреща и почти просълзен я моли никога повече да не го оставя. Двамата се прегръщат.

Миран съобщава на Реян, че Джихан е върнал Азизе у дома.

Насух предлага на Азизе да се омъжат. Първоначално тя не приема намерението му за сериозно под претекст, че са на възраст, но Насух успява да я убеди, че това е най-голямото му желание.

Азизе приема да се омъжи за Насух.

С помощта на Махфуз Маран организира първото посещение на децата от сиропиталището във фондацията. Реян остава очарована.

Реян се запознава с малкото момиченце Мелек. Забелязва, че е тъжна, и й предлага да поиграят заедно.

Реян и Миран разговарят с директорката на сиропиталището и разбират, че майката на Мелек е починала, а баща й е влязъл в затвора за домашно насилие.

Азизе прегръща Умут в обятията си. Насух обявява пред цялото семейство новината, че с Азизе са решили да сключат брак.

Цялото семейство е във възторг от щастливата вест, а Миран предлага да организират пищно тържество. Азизе и Насух се засрамват.

Късно вечерта Мелек напуска сиропиталището и се връща във фондацията. Поставя на стената на желанията рисунка, на която е нарисувала семейство.

Реян и Миран вземат решение да осиновят Мелек. Отиват при директорката и започват процедурата по осиновяване.

Азизе и Насух се женят…

Един месец по-късно…

Процедурата по осиновяване завършва. Реян и Миран официално стават родители на Мелек.

Двамата пристигат в конака на Шадоулу заедно с новия член на семейството. Всички се запознават с малката Мелек.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.