Тв новини

Вятърничав – Епизод 235 (Ето какво ще видим) 16-ти април


Джихан заявява на Фюсюн, че няма да й помогне във войната й срещу Миран, но и няма да й попречи да го съсипе.

Предупреждава, че ако дръзне да нарани Ярен, ще й отвърне чрез Азра.

Реян се опитва да успокои баща си и му поверява грижите за сина й. Хазар дава дума на дъщеря си, че всичко ще бъде наред.

Миран се заканва да открие лекаря, който единствен е успявал да спаси родилки в положението на Реян. Азра обещава да му помогне, а Дилшах подслушва разговора им.

На вечеря Фърат дава телефон на Ярен и й казва, че може да я търси, когато пожелае. Зейнеп заключава погрешно, че съпругът й все още не е безразличен към „бившата си“.

Зейнеп се държи студено с Фърат и му признава, че знае за миналото му с Ярен. Той, от своя страна, определя като грешка хлътването си по братовчедката на Реян. Изтъква, че сега иска само да я защити от Фюсюн.

През нощта Миран получава обаждане от хората си, че д-р Туран е открит. За съжаление обаче лекарят живее отшелнически начин на живот и не желае да се среща с никого.

Миран веднага тръгва към градчето на д-р Туран, без да казва на Реян.

Азра посещава Фюсюн в конака на Асланбей и й заявява, че знае всичко. Казва й, че се срамува от нея и не желае да я вижда повече.

Хазар пристига в дома на Азизе и й заявява, че ще се опита да й прости в името на Реян. Азизе погалва сина си и не сдържа емоциите си…

Шюкрян си заминава от конака на Шадоулу. Сбогува се с Реян и й поверява медальона си.

Миран намира къщата на д-р Туран и го моли да спаси съпругата му. Първоначално той отказва, но Миран му показва дневника на Реян, който е завещала на неродения си син, и успява да го убеди.

Хазар се връща в конака заедно с Азизе. Реян благодари на баща си, че се е вслушал в молбата й.

В това време пристига и Джихан, който заявява, че ще накара Азизе да си плати за всички злини, които е причинила на него и семейството му.

Дилшах наблюдава отстрани посрещането на Азизе в конака и се решава на крайни действия.

Азизе се качва в стаята на Реян и й благодари, че първа е повярвала в желанието й да се промени.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.